oktober 7

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde leefstijl

  • Home
  • /
  • Personeel
  • /
  • Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde leefstijl

Natuurlijk wil iedereen een gezond en zo lang mogelijk leven. Dat is altijd al zo geweest. Maar de laatste jaren is er een trend waarneembaar dat steeds meer mensen zich bewust bezighouden met hun gezondheid. Dit uit zich vooral in het maken van bewuste keuzen op het gebied van onder andere voeding en beweging. Steeds meer mensen eten de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groente en fruit. Deze voedingssoorten zijn van essentieel belang om gezond te blijven. Ze verstrekken ons met de dagelijkse voedingsstoffen die we nodig hebben en verminderen de kans op vele soorten ziektes. Een makkelijke en lekkere manier om iedere dag nóg meer groente en fruit binnen te krijgen is door middel van verse sapjes. Daarom zijn mensen sinds 2008 steeds meer gezonde sapjes voor zichzelf gaan maken. En wat ons betreft zet deze trend zich nog wel even door!

Vaker thuis: wel gezond leven

Het zal niemand zijn ontgaan. Sinds begin dit jaar zitten we allemaal noodgedwongen steeds vaker thuis in verband met de corona maatregelen. Dat is niet altijd even makkelijk. En veel gezonde gewoontes zoals sporten en gezond eten kunnen hierdoor verzwakken. Toch is gelukkig te zien dat juist sinds deze periode mensen steeds meer waarde hechten aan een gezonde leefstijl. Mogelijk hebben mensen nu meer tijd om zich bewust met voeding bezig te houden. Of mensen doen nog meer hun best om virussen en ziektes in deze vreemde tijden buiten de deur te houden met extra vitaminen. Wat de exacte reden ook is, mensen willen thuis extra gezond leven. Dit is te zien door de toename van het maken en drinken van verse, gezonde sappen gemaakt van groente en fruit. Een ideale, snelle manier om aan je gezondheid te werken vanuit huis. 

Waarom past de slowjuicer zo goed in de gezonde leefstijl?

Zoals eerder genoemd zijn verse groenten en fruit van onmisbaar belang voor iedere gezonde leefstijl. Helaas kan het bereiden van groenten en fruit veel tijd kosten. In een druk bestaan kun je dat er niet altijd bij hebben. Vers sap gemaakt van groente en fruit biedt de perfecte oplossing. Daarom maakten mensen lange tijd sap met een blender of sapcentrifuge. Een goede poging, maar voor het allerbeste resultaat ga je voor de slowjuicer. Wat is het verschil tussen een blender, sapcentrifuge en slowjuicer? Met een slowjuicer worden de verse ingrediënten namelijk bij lage snelheid en lage temperatuur geperst. Hierdoor blijven de gezonde vitaminen en mineralen behouden. Het uiteindelijke sap dat je krijgt is dus optimaal gezond en de smaak blijft ook veel beter behouden dan bij een blender of sapcentrifuge.

Ook interessant:

Thuiswerken 

Handbagage: wat mag je meenemen?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}