augustus 1

De leukste relatiegeschenken voor uw werknemers

  • Home
  • /
  • Personeel
  • /
  • De leukste relatiegeschenken voor uw werknemers

Het weggeven van relatiegeschenken is een ontzettend populaire manier van reclame maken. Relatiegeschenken worden vanuit het verleden veelal wegegeven aan klanten en andere zakenrelaties om banden te onderhouden of om nieuwe klanten te werven. Tegenwoordig worden relatiegeschenken echter ook veel weggegeven aan medewerkers. Vaak wordt dit gedaan bij een bijzondere gelegenheid of bij het behalen van een bepaald doel. Pakketjes zijn de afgelopen tijd ook erg populair geworden. Zo sturen bedrijven hun werknemers bijvoorbeeld thuiswerkpakketjes. Ondanks dat werknemers en werkgevers elkaar niet zoveel meer zien als vroeger, wordt op die manier betrokkenheid getoond. 

Bent u op zoek naar relatiegeschenken om weg te geven aan uw werknemers? Omdat wij snappen dat een heel pakket wellicht niet in ieders budget valt, hebben we een aantal andere leuke opties voor u op een rijtje gezet. 

Gadgets

Gadgets zijn enorm populair om weg te geven aan werknemers. Het zijn praktische artikelen en daarmee is de kans groter dat de geschenkjes ook echt gebruikt zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan een powerbank, koptelefoon of draadloze oplader.

Drinkflessen

Iedereen heeft tegenwoordig wel een herbruikbare drinkfles bij zich. Wanneer u drinkflessen laat bedrukken met uw logo en verdeelt onder uw werknemers, weet u dat uw bedrijf of organisatie goed vertegenwoordigd zal worden. Qua budget is er veel mogelijk op het gebied van drinkflessen. Ze zijn er al vanaf ca. €2,50 per stuk inclusief bedrukking. 

Kantoorartikelen

Een ander voorbeeld van praktisch relatiegeschenken zijn kantoorartikelen. Notitieboekjes, pennen en agenda’s worden veel door kantoorpersoneel gebruikt. Vooral voor thuiswerkers zijn dit handige items om te hebben. 

Relatiegeschenken online bestellen

Dit zijn maar een paar voorbeelden van relatiegeschenken om te bedrukken met uw logo. Bent u benieuwd geworden naar de rest van de mogelijkheden? Kijk dan eens op de website van BudgetGift.nl. In deze webshop vindt u een groot assortiment aan te bedrukken relatiegeschenken. U kunt het zo gek nog niet bedenken, of zij hebben het. 

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog uw bedrukte relatiegeschenken.

Ook interessant:

Zo vinden mensen makkelijker een baan in de zorg

Wat zijn de voordelen van goede kantoormeubelen voor werknemers?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}