februari 21

De leukste geschenken voor je personeel

Er zijn jaarlijks verschillende momenten waar het geven van cadeautjes bij horen, je kan dan bijvoorbeeld denken aan verjaardagen of kerst. Voor familie of vrienden is het vaak makkelijk om wat uit te zoeken, maar wat geef je cadeau aan je personeel? Ondernemers opgelet; dit wil je weten over het geven van geschenken en wat de leukste kerstcadeaus zijn voor je personeel.

Personeelsgeschenken

Ben jij ondernemer, dan komt er een moment waarop je moet gaan nadenken over personeelsgeschenken. Jaarlijks komen er verschillende cadeaumomenten en themadagen terug die een mooie gelegenheid zijn je personeel te verrassen met een blijk van waardering. Een werknemer die zich gewaardeerd voelt presteert altijd beter. 

Cadeaumomenten en themadagen

Wil jij je personeel in het zonnetje zetten met een geschenk, dan zijn daarvoor genoeg momenten die jaarlijks terugkomen. Het beste voorbeeld hiervan is misschien wel het kerstpakket, maar er zijn meer geschikte cadeaumomenten. Ook een verjaardag, promotie, pensioen of afscheid van een werknemer vragen om een geschenk. Naast de bekende cadeaumomenten zijn er ook themadagen, zoals bijvoorbeeld de dag van de zorg of de leraar, waarop een kleine attentie gegeven kan worden.  

Cadeauconcepten

Ben je op zoek naar een cadeau voor je personeel dan zijn er verschillende concepten waar je aan kunt denken. Je kan ervoor kiezen een voucher te geven waarvoor jouw personeel zelf iets kan uitzoeken. Ook leuk is bijvoorbeeld een samengesteld barbecuepakket om het begin van de zomervakantie te vieren. Voor de thuiswerkers is een cadeau per post perfect. 

Kerstgeschenk personeel

Een van de populairste cadeaus om te geven is een kerstgeschenk personeel. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is voor elk budget wat te vinden. Maar wat zijn nu de leukste cadeaus om voor kerst aan je personeel te geven? Met deze drie opties is succes gegarandeerd.

Keuze Kado giftcard

Maak jouw personeel blij met een Keuze Kado giftcard voor de kerst. Je kan zelf de waarde voor het geschenk bepalen en geeft een voucher waarmee iemand zelf iets uit kan kiezen. Personaliseer deze giftcard door bijvoorbeeld een persoonlijke kerstboodschap toe te voegen. Het assortiment is uitgebreid, biedt naast cadeaus ook leuke uitjes en zo is er voor ieder wat wils.

Themapakket

Er is voor elke gelegenheid een themapakket samen te stellen, het bekende kerstpakket is daar een goed voorbeeld van. Kies een thema wat past bij jouw personeel en personaliseer het cadeau met een boodschap. Welke werknemer maak je niet blij met deze blijk van waardering? 

Brievenbuscadeau

Ben je op zoek naar een leuk kerstgeschenk, maar heb je een klein budget dan is het brievenbuscadeau jouw beste optie. Ook deze kun je personaliseren met een kaart, bericht of boodschap. De leukste cadeaus hoeven niet groot en duur te zijn, maar passen gewoon door elke brievenbus.  

De kerst is voor iedereen een populair cadeaumoment en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben jij op zoek naar het leukste kerstgeschenk voor je personeel? Ga voor een Keuze Kado giftcard, themapakket of brievenbuscadeau. Personaliseer deze cadeaus met een persoonlijke boodschap en klaar is kees!

Ook interessant:

Zo vinden mensen makkelijker een baan in de zorg

Wat zijn de voordelen van goede kantoormeubelen voor werknemers?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}