mei 15

3 ideeën voor kerstgeschenken voor het personeel

  • Home
  • /
  • Personeel
  • /
  • 3 ideeën voor kerstgeschenken voor het personeel

Kerst is de perfecte tijd om waardering te tonen voor de mensen om ons heen. Of het nu zakelijk is of persoonlijk, het delen van geschenken maakt deze tijd van het jaar extra speciaal. Het kiezen van het juiste kerstgeschenk voor personeel kan soms lastig zijn, omdat je wil laten zien dat je hun inzet waardeert. Daarom heb ik in deze blog drie fantastische ideeën die ervoor zorgen dat je personeel zich echt speciaal voelt.

1. Gepersonaliseerde cadeaus

Een geweldig idee voor een kerstgeschenk is iets dat persoonlijk is. Hiermee laat je zien dat de werknemers echt worden gewaardeerd voor wie zij zijn en wat ze doen voor het bedrijf. Een gepersonaliseerd cadeau kan variëren van gekleurde muismatten tot drinkmokken, tot waterflessen of reisbekers. Je kan zelfs denken aan gepersonaliseerde notitieboekjes. Met zo’n cadeau kan je het logo van je bedrijf laten bedrukken of namen van medewerkers. Het is leuk, nuttig en toont waardering. Je medewerkers zullen dit cadeau vast en zeker waarderen en graag gebruiken.

2. Beleveniscadeaus

Een cadeau waarmee je werknemers herinneringen kunnen maken is een belevingscadeau. Hierbij draagt het bedrijf bij aan een onvergetelijke ervaring voor de werknemers. Het kan bijvoorbeeld gaan om tickets voor een bioscoop, het theater of concert. Andere opties zijn een bijdrage aan een workshop of cursus die zij graag zouden willen volgen. Een ander leuk idee zou een cadeaubon zijn van het restaurant waar de werknemers graag zouden willen eten. Een belevingscadeau is het perfecte geschenk als je wil laten zien dat je werknemers niet alleen waardeert, maar ook hun geluk en welzijn belangrijk vindt.

3. Een luxe geschenkmand

Een andere optie is om je werknemers een luxe geschenkmand te geven dat in een kerstthema is samengesteld. Met zo’n geschenkmand kan je denken aan een heerlijke fles wijn, kaas, chocolade en andere lekkernijen. Je kan ook denken aan andere kerst gerelateerde items, zoals decoraties. Het idee van zo’n geschenkmand is om je werknemers te verwennen met luxe items die ze misschien niet zo snel zelf zouden kopen. Een luxe geschenkmand is een prachtig cadeau om te geven en nog leuker om te ontvangen.

Het geven van een kerstcadeau aan je werknemers is een belangrijk gebaar dat hen laat zien hoeveel je hun inzet en bijdrage aan jouw bedrijf waardeert. Het is een kleine manier om te laten zien dat je geeft om hun welzijn en geluk. Door te kiezen voor een van deze drie personeelsgeschenken maak je er iets persoonlijks, memorabel en luxueus van, wat hen helpt zich speciaal te voelen tijdens deze feestdagen. 

Ook interessant:

Versterk je vaardigheden in de glastuinbouw

De verschillende soorten verzuim op een rij

De kracht van teruggeven: Dag van de Vrijwilliger

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}