maart 18

Wat is de beste verzekering voor jouw bestelauto?

Wanneer je voor je bedrijf een bestelauto gebruikt, moet deze goed verzekerd zijn. Iedereen die met een auto op de openbare weg wil rijden, moet namelijk in het bezit zijn van een goede autoverzekering, ongeacht voor welke doeleinden je je wagen gebruikt. Het kan verwarrend zijn om een goede autoverzekering te kiezen en daarom willen wij je graag laten zien hoe je tot een goede keus komt. Je zult zien dat wanneer je eenmaal weet waar je op moet letten, je in een zucht een goede polis kunt afsluiten.

Hiermee voorkom je niet alleen dat je voor hoge onkosten komt te staan, maar ook dat je meer comfort ervaart zonder dat je daar veel voor hoeft te betalen. Ga er daarom even voor zitten, zodat je vanavond nog een autoverzekering op maat kunt afsluiten.

Bezuinig niet

Als je een verzekering voor je auto gaat kiezen, is het verstandig om niet enkel en alleen naar de kosten van je polis te kijken. Hierdoor kan het namelijk gebeuren dat je eindigt met een pakket dat niet biedt wat jij nodig hebt. Kijk daarom naar de leeftijd van je wagen. Heb je een occasion gekocht van negen jaar of ouder, dan kun je de basis WA-bestelautoverzekering zzp Univé afsluiten. Deze verzekering is ideaal voor mensen die goed verzekerd de weg op willen gaan. Heb je een auto van tussen de zes en negen jaar oud? Dan is de WA+ Beperkt Casco een betere keus. Deze verzekering biedt meer dan de basisverzekering.

Heb je schade aan je wagen als gevolg van weersomstandigheden, of heb je een loslopend dier aangereden? Dan kun je contact opnemen met je verzekeraar om de onkosten te laten uitkeren. Wil je geen enkel risico nemen, omdat je een auto van maximaal zes jaar oud hebt? Dan kun je kiezen voor de allriskverzekering. Deze polis biedt dekking bij alle vormen van schade aan jouw wagen, dus ook wanneer je schade hebt opgelopen als gevolg van een ongeluk dat jij zelf veroorzaakt hebt.

De regel is namelijk dat hoe hoger de dagwaarde van jouw wagen is, hoe uitgebreider je deze moet verzekeren. Hieruit volgt dus ook dat hoe ouder je wagen is, hoe lager de dagwaarde en daarom hoe minder uitgebreid de verzekering hoeft te zijn.

Je verzekering afstemmen op jouw behoeften

Een bedrijfsautoverzekering online afsluiten, is een fluitje van een cent. Wij willen je echter wijzen op de mogelijkheden om je verzekering geheel af te stemmen op wat jij precies nodig hebt. Dit is ook hoe je meer uit je verzekering haalt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de onder veel mensen geliefde pechhulp. Met deze optie kun je altijd een beroep doen op een monteur wanneer je wagen diensten weigert. Er zijn diverse aanvullingen waaruit je kunt kiezen, dus check ze allemaal.

Lees de voorwaarden

Wij willen je aanraden om de voorwaarden van je verzekering even goed door te nemen. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je nodig hebt en niet voor verrassingen komt te staan. Heb je de perfecte polis gevonden? Dan kun je hem online met een paar muisklikken afsluiten.

Ook interessant:

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}