november 7

Review van de E7 zit- en stabureau van Flexispot

In deze review wordt het luxe E7 sta- en zitbureau van Flexispot beoordeeld. Een stabureau is ideaal, voor wat meer beweging op het kantoor. Het verbetert de doorbloeding van je spieren en is beter voor je lichaamshouding. Sta je te lang? Dan kun je ook prima achter dit bureau zitten. Je kunt bovendien allerlei werkzaamheden op dit bureau uitvoeren. Het FlexiSpot sta- en zitbureau biedt dus erg veel gemak, voor een thuiswerkplek. Ook op het kantoor zijn ze ideaal te gebruiken.

Ontwerp van het E7 stabureau van FlexiSpot

Het ontwerp is duurzaam, geavanceerd en ergonomisch. Iedereen die last van rugklachten heeft, zal dit bureau moeten gebruiken. Veel bureaus werken een verkeerde zithouding in de hand. Bij het FlexiSpot E7 stabureau is dit verleden tijd. Het ontwerp is fraai en massief vormgegeven. De stevige poten zorgen ervoor dat het bureau zeer vast op de grond staat. Het bureau beschikt over een slijtvaste en hittebestendige coating.

Het bureau is elektrisch verstelbaar en zeer stabiel. De kolomtrappen kunnen helemaal op de gewenste hoogte ingesteld worden. Ook lange personen hebben daarom baat bij dit bureau. Bovendien beschikt het bureau over een mooi afgewerkt tafelblad. De zwarte poten zijn robuust en zijn van koolstofstaal gemaakt. Dit materiaal biedt extra veel stevigheid. Daardoor kan het bureau heel wat gewicht aan. Het kan zelfs personen tot 125 kg dragen. De stabiliteit is bij elke hoogte gelijk. 

Het design past perfect in een industriële en moderne interieurstijl. Bovendien gaat het bureau zeer geleidelijk, in kleine stappen, omhoog. Het tafelblad is in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Denk aan verschillende houtkleuren, marmer, natuursteen of een betonlook. Het bureau is bovendien in diverse maten te verkrijgen. Zo past hij ook in kleine ruimtes. 
Je kunt bij de E7 uit twee verschillende hoogte-instellingen kiezen:

  • E7: 58-123cm
  • E7H: 73-138cm

De poten en het onderstel zijn in zwart of wit verkrijgbaar. Ook heb je de keuze om wel of geen tafelblad bij het bureau te bestellen. 

Montage van de FlexiSpot E7

Het bureau is zeer eenvoudig te monteren. De losse onderdelen passen perfect op elkaar. In de gebruiksaanwijzing staat helder uitgelegd, hoe dit moet. De poten worden op twee standaards gezet. Bovenop de poten zitten de twee dieselmotoren gemonteerd. Op die motoren wordt de dubbele dwarsbalk geplaatst. Tot slot plaats je het stijlvolle tafelblad op het onderstel. 

Functies van de FlexiSpot E7

Het bureau beschikt over twee dieselmotoren van vijftig decibel. Deze zijn erg stil en geruisloos. De E7 gaat met een snelheid van 38 mm/s omhoog of omlaag. Tijdens het verstellen, wiebelt hij niet. Dit gaat dus zeer vlekkeloos. Bovendien kunnen alle snoeren, stekkerdozen en draden onder het bureau weggewerkt worden. Deze kunnen in de verzonken kabelgoot geplaatst worden. Zo heb je een nette werkplek, zonder alle bekabeling in het zicht. Bovendien kun je extra accessoires toevoegen. Zo maak je de E7 nog completer. 

Tafelbladen met een lengte van 120-200 cm en een breedte van 60-80 cm kunnen op het bureau worden geplaatst. Het bureau beschikt over een geavanceerd bedieningpaneel, met een ledscherm en touch-functie. Ook beschikt het bureau over een kinderslot en antikraaksysteem. Onbevoegden kunnen er dus geen gebruik van maken. De E7 beschikt over een uitgebreid premium-toetsenbord en is eenvoudig te bedienen. De E7 kan op elke stand gezet worden. Je kunt dus zowel zitten als staan. 

Duurzaamheid van de E7

Er is voor duurzaam materiaal gekozen. Dit betekent dat het materiaal milieuvriendelijk is geproduceerd en lang meegaat. Het materiaal heeft slijtvaste eigenschappen en kan dus intensief worden gebruikt. Bovendien zijn de producten recycleerbaar. De houten tafelbladen komen uit duurzame bossen. Het hout is van stevige kwaliteit. Alle producten die worden gebruikt, beschikken over een certificering.  

Garantie

Het garantietermijn is erg aantrekkelijk. Zo heb je jarenlang, zorgeloos plezier van de E7. Er is vijf jaar garantie van toepassing, als je het bureau voor 1 januari 2022 aan hebt geschaft. Het luxe toetsenbord, de elektronica en de bedieningskast hebben dan drie jaar garantie.

Vanaf 1 januari 2022 geldt een garantietermijn per onderdeel. Je hebt zeven jaar garantie op het frame, de motoren en de mechanica van de E7. Verder heb je vijf jaar garantie op de elektronica, het toetsenbord en de bedieningskast.

Conclusie

De E7 zit- en stabureau is dus een zeer goed bureau. Wil je een ander stabureau met bijzondere eigenschappen? Kijk dan eens naar de FlexiSpot Q8. Ook dit bureau biedt de nieuwste technologie en specificaties aan. Bovendien heeft de Q8 ook een geïntegreerd toetsenbord, een luxe uitstraling en stabiele poten met drie kolommen. Tussen 25 en 28 november houdt Flexispot een Black Friday Sale waarin ze hun producten met korting zullen aanbieden en verschillende weggeef acties zullen houden. Zet deze data dus in je agenda!

Ook interessant:

Hoe teambuilding op afstand organiseren?

Thuiswerken en sporten

Investeren in goud: hoe zit dat?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}