oktober 12

Klantervaring een boost geven? Een goede verpakking is veel waard!

  • Home
  • /
  • Marketing
  • /
  • Klantervaring een boost geven? Een goede verpakking is veel waard!

Het oog wil ook wat! Door je product aan de klant aan te bieden of te verzenden in een mooie verpakking, zorg je ervoor dat je het gevoel van exclusiviteit versterkt. Zo personaliseer je je kartonnen dozen of doosjes op een stijlvolle manier met een passende opdruk, je huisstijl of een logo. Ook op maat gemaakte afmetingen versterken het gevoel van waarde bij de klant. We vertellen hier meer over de voordelen van gepersonaliseerde kartonnen verpakkingen.

Keuze voor opdruk, afmetingen en materiaal

Met een doos met een opdruk versterk je de beleving bij je klanten dat het gaat om een product met kwaliteit. Je laat zien dat je de presentatie van je product belangrijk vindt en geeft de klant een positief gevoel bij jouw merk. Neem je daarbij ook een doos met afmetingen die zijn afgestemd op jouw product, dan is de bescherming van het product tijdens het vervoer beter en is er minder kans op een beschadiging van de inhoud. Bovendien verbruik je minder materiaal, wat beter is voor het milieu. Veel ondernemers en klanten vinden het milieu belangrijk, daarom kiezen ook steeds meer bedrijven voor verpakkingen die recyclebaar zijn of die gemaakt zijn van gerecyclede materialen.

Het effect van mooi bedrukte verpakkingen

We zetten hier voor je op een rij wat de positieve effecten zijn van een opdruk op je verpakking. Denk aan gepersonaliseerde verzenddozen, vouwdozen, kartonnen trays, luxe dozen, dozen met deksel, wijndozen of dozen voor andere producten, zoals bonbons of planten. Je dozen bedrukken met je bedrijfsnaam, afbeelding, slogan of tekst heeft de volgende effecten:

– Je transformeert een simpele doos in een communicatiemiddel.

– Je verbetert je naamsbekendheid, imago en de herkenbaarheid van je product.

– Je verpakking straalt luxe of een bepaalde sfeer uit en verhoogt de klanttevredenheid.

– Je verpakking ziet er verzorgd uit en trekt de aandacht, wat de professionele uitstraling van je onderneming versterkt.

Advies van de expert

Elke webshop, winkel, delicatessenwinkel of kantoor is anders en met verpakkingen die passen bij je imago breng je je onderneming of product op een positieve manier onder de aandacht. Een bedrijf dat meer dan dertig jaar ervaring heeft met verpakkingen en het bedrukken ervan, is Brabo Verpakking. Deze verpakkingsgroothandel geeft advies over de beste oplossingen voor het verpakkingsmateriaal en het ontwerp van de verpakking. Ook de standaard verpakkingen zitten in het assortiment.

Ook interessant:

De do’s en don’ts voor het bedrukken van aanstekers

De impact van een Cyber Security Partner

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}