mei 11

Kerstpakket kopen voor je personeel? 3 Tips in 2022!

  • Home
  • /
  • Kennisbank
  • /
  • Kerstpakket kopen voor je personeel? 3 Tips in 2022!

Wanneer kerst er weer aan komt, vind je het misschien leuk om voor jouw personeel leuke kerstpakketten samen te stellen. Het kan soms lastig zijn om dit helemaal zelf te bedenken. Daarnaast wil je dat iedereen het lekker vindt. Het is een leuk bedankje om te geven aan je personeel voor al het werk dat ze in het afgelopen jaar voor je hebben verricht. In dit artikel geven we je 3 tips voor leuke kerstpakketten!

Jouw budget en variatie

Bepaal voor jezelf van tevoren hoeveel geld je in totaal wilt uitgeven aan alle kerstpakketten. Je kunt dan namelijk gerichter producten uitzoeken omdat je een idee hebt van hoeveel geld je nu per pakket wilt uitgeven.

Zorg er wel voor dat je voldoende variatie aanhoudt in het pakket. Denk aan verschillende kleine dingetjes. Hoe meer erin zit hoe beter! Sprekend uit ervaring zijn mensen vaak blijer met veel kleine dingetjes, dan met 1 groot cadeau. Door voldoende variatie in de pakketten aan te houden worden het automatisch ook luxe kerstpakketten.

Het personeel en branding

Goede voorbereiding is het halve werk. Wanneer je het echt goed wilt doen dit jaar, kun je een vragenlijst of enquête maken voor jouw personeel. Hierin kun je vragen verwerken om erachter te komen wat je personeel lekker vindt en bijvoorbeeld leuk vindt om te doen. Aan de hand van de antwoorden kun je een pakket samenstellen dat geschikt is voor jouw personeel.

Ten tweede kun je gaan kijken naar de branding van het pakket. Verwerk bijvoorbeeld de bedrijfskleuren, quotes en het logo in de kerstpakketten. Je kunt het zo persoonlijk maken als jezelf wil. Doe er daarnaast een leuk kaartje met een handgeschreven boodschap bij gericht aan de werknemer.

Lekkernijen voor in het pakket

Wat is lekker en leuk voor in het pakket? Denk aan eten in combinatie met lekkere drankjes. Het is ook vaak mogelijk om luxe kerstpakketten samen te stellen. Je kunt dan denken aan de volgende zaken:

– Een lekker uitgebreid ontbijtje.

– Een luxe lunch of brunch voor het hele gezin.

– Snacks en drankjes.

– Cadeaubonnen.

Ook interessant:

De must-have accessoire voor op kantoor: een laptopstandaard!

5 tips voor recruiters om de juiste match te vinden

Zaken doen in het buitenland? Hier moet je aan denken!

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}