november 30

Internationale linkbuilding: hoe pas je het toe?

  • Home
  • /
  • Managen
  • /
  • Internationale linkbuilding: hoe pas je het toe?

Een hoge positie in Google is op meerdere manieren te veroveren. Natuurlijk is het belangrijk dat jouw website voorzien is van de juiste zoekwoorden en technische aspecten, maar het is ook belangrijk om aan de juiste websitestructuur te doen. Dit doe je door linkbuilding uit te voeren. Voor deze blog willen we het specifiek hebben over internationale linkbuilding. Lees snel verder!

Waarom internationale linkbuilding?

Eén van de belangrijkste meetmanieren voor je positie in de zoekresultaten van Google is je domeinautoriteit. Het lastige hieraan is dat je hier op je website weinig invloed op hebt. Alhoewel je conversieratio een groot onderdeel van je domeinautoriteit is, is dit nog lang niet alles. Linkbuilding speelt hier namelijk ook op in: externe linkbuilding voornamelijk.

Wanneer jij aan internationale linkbuilding doet, zorg je ervoor dat je onderdeel uitmaakt van een groot internationaal netwerk, waar je gemakkelijk waardevolle links verzamelt. Zo laat je websites met een hoge domeinautoriteit linken naar jouw website, waardoor Google ook jouw website als beter zal zien. Je staat zo niet alleen in Nederland bovenaan de zoekresultaten, maar ook bij alle landen waar jij in investeert.

Is internationale linkbuilding hetzelfde als Nederlandse linkbuilding?

Het principe van linkbuilding werkt internationaal gezien hetzelfde als in Nederland, maar de uitvoering hiervan verschilt natuurlijk wel. Dat je deel uitmaakt van een ander netwerk is logisch, maar dat er in dit netwerk anders met elkaar wordt omgegaan, had je misschien nog niet bedacht. Toch is dit ook vrij logisch: wanneer je de grens oversteekt, krijg je te maken met een nieuwe cultuur. Je spreekt op een andere manier met elkaar en zal ook schitteren met andere producten.

Linkbuilding bij Traffic Today

Wanneer jij geïnteresseerd bent in internationale linkbuilding, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je weg vindt naar een waardevol netwerk. De beste manier om dit te doen is door in zee te gaan met een marketingbureau. Wanneer je linkbuilding bij Traffic Today uitvoert, kies je voor een enthousiast marketingbureau die toegang heeft tot de beste internationale netwerken. Traffic Today zorgt er niet alleen voor dat jij hier onderdeel van bent, maar ook dat je dit op de beste manier benut. Zo focussen ze zich niet alleen op linkbuilding, maar ook op andere internationale diensten, zoals SEO en SEA. Neem eens een kijkje op de website van Traffic Today en ervaar de vele voordelen!

Ook interessant:

Het belang van een goed draaiend management team!

Automatisch kredietbeheer binnen order to cash

Wat maakt een goede leidinggevende?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}