april 28

Hoe kies je een goede zakelijke rekening?

Er zijn veel kleine bedrijven die het beheer van inkomsten en particuliere uitgiften combineren met het bedrijfsleven. Als je dit doet, ontstaat er verwarring, aangezien het moeilijk zal zijn om onderscheid te maken tussen persoonlijke activa en zakelijke activa. Daarom is het erg belangrijk om persoonlijke financiën te scheiden van zakelijke financiën met het hebben van een zakelijke rekening. Een zakelijke bankrekening is anders dan een persoonlijke rekening omdat deze een relatief hogere rente heeft en het bedrag dat kan worden overgemaakt ook groter is dan een persoonlijke rekening. Een zakelijke rekening heeft echter verschillende vereisten, waaronder een grote eerste storting en een grote minimale maandelijkse storting.

Dingen om te overwegen bij het kiezen van een zakelijk account:

Reputatie van de bank

De reputatie van de bank is belangrijk. Je wilt niet een rekening openen bij een bank met een slechte reputatie en geschiedenis. Dus het eerste waar je aan moet denken bij het openen van een zakelijke spaarrekening bij een bank, is hoe zit het met de reputatie van de bank. Hoeveel kapitaal hebben ze? Hoe zit het met hun winst per jaar? Dit is belangrijk, want wanneer de wereldwijde economische recessie zich voordoet, zal de bank sterk blijven. Hoe ontwikkelt de bank zich de afgelopen jaren? Hebben ze een goede naam op de beurs? Zorg ervoor dat je de beste zakelijke bankrekening krijgt waarop je kunt vertrouwen. Meer info vind je hier.

Hun netwerk

Het is een goede zaak als jouw bank kan worden geïntegreerd met andere banken binnen en buiten het land. Je kunt gemakkelijk samen met andere ondernemers bij een bedrijf aansluiten en je hoeft je geen zorgen te maken over de overmakingen, enz. Dus de volgende stap is om te kijken of jouw bank een brede spreiding van vestigingen heeft over het hele land? Hoe zit het met zijn netwerk in het buitenland? Is het gemakkelijk om transacties over verschillende gebieden en landen uit te voeren? Anticipeer hierop als uw bedrijf in de toekomst zou kunnen samenwerken met buitenlandse bedrijven.

Aangeboden diensten

Nu heb jij de bank met een goede naam en uitgebreid netwerk al gevonden. Maar hoe zit het met de service die ze bieden? Dat omvat zowel in-branch, online, internetbankieren, ATM en andere diensten. In het kantoor kunt je activiteiten doen zoals: geld sparen, contant opnemen, een chequeboekje maken (wat erg handig is voor ondernemers), enz. Betalen aandacht voor hoe de diensten worden geleverd. Geven de medewerkers oplossingen voor jouw problemen? Implementeren ze service excellence? Bieden ze ook de 24-uurs callcenterservice, zodat je op elk gewenst moment contact kunt opnemen met jouw bank? Heeft de bank vervolgens vestigingen in het buitenland? Is het gemakkelijk om transacties via de bank in het buitenland te doen? Dit is belangrijk als uw bedrijf samenwerkt met andere bedrijven in het buitenland of als u naar het buitenland reist. Kies de bank met een internationale zakelijke bankrekening.

Persoonlijke of online diensten

Sommige banken vereisen fysieke aanwezigheid wanneer klanten een rekening openen, maar andere niet. Liever een bank met deze voorziening, of juist een bank die je flexibiliteit geeft via online diensten? Uiteindelijk hangt het van jou af! Welke is handiger om te doen? Meer info vind je hier.

Ook interessant:

IT Development outsourcen? Dit is waar je op moet letten!

De teambuilding in je bedrijf verbeteren? 3 Originele ideeën!

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}