oktober 6

Dit is wat jij moet weten over 088 en 085 nummers

Het hebben van een zakelijk telefoonnummer als bedrijf is een absolute must als je het ons vraagt. Allereerst straalt het een stuk vertrouwen uit, maar heeft het uiteraard nog veel meer voordelen. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat het heel anders overkomt wanneer je een 06-nummer op je website hebt staan of een zakelijk telefoonnummer, zoals een 088 of 085 nummer. Een 088 nummer is vooral handig voor wanneer iedere werknemer binnen een groot bedrijf zijn of haar eigen nummer nodig heeft. Omdat je bij het aanvragen van een 088 nummer een reeks van 100 opvolgende nummers krijgt, kun je ieder teamlid zijn of haar eigen nummer geven, wat inhoudt dat de interne communicatie een stuk gemakkelijker wordt. Belangrijk is wel dat dit alleen geldt voor 088 nummers. Waarom 085 en 088 nummers voor een bedrijf nog meer handig zijn, leggen we je aan de hand van een aantal voorbeelden uit.

Professionele telefonie voor bedrijven

Als bedrijf wil je natuurlijk professionaliteit uitstralen en hoe kan dit nu beter dan door een 088 of een 085 nummer te hebben. Telefonie voor bedrijven is nu eenmaal een onmisbaar onderdeel. Of het nu gaat om de klantenservice, interne communicatie of andere zaken, je moet als bedrijf telefonisch goed bereikbaar zijn en ook intern gemakkelijk met elkaar kunnen schakelen. Het is daarom dus ook niet zo heel vreemd dat vrijwel alle bedrijven kiezen voor 085 of 088 nummers, zodat ze er een stuk professioneler over komen.

Flexibiliteit

Een groot voordeel van 085 en 088 nummers is de flexibiliteit die ze bieden. Je kunt gemakkelijk oproepen doorverbinden naar verschillende locaties of telefoons,  waardoor je altijd bereikbaar bent, waar je ook bent. Dit zorgt voor optimale klantenservice en voorkomt dat klanten frustratie ervaren door het niet kunnen bereiken van de juiste persoon. Er is voor een klant namelijk niets zo vervelend als een bedrijf niet tot nauwelijks te kunnen bereiken. Zorg er daarom dus ook voor dat je investeert in telefonie, zodat je zeker weet dat dit tot in de puntjes voor je wordt verzorgd.

Voordeliger

Geld besparen, dat willen we als ondernemer toch allemaal? Door gebruik te maken van een 088 nummer, is dit mogelijk. Omdat deze nummers niet gebonden zijn aan een specifieke regio, kun je oproepen ontvangen van overal ter wereld zonder extra kosten. Bovendien kunnen telefoonoperators gunstige tarieven bieden voor het gebruik van 088 nummers, waardoor de gebruikskosten laag blijven. Dit geldt overigens niet alleen voor 088 nummers, maar ook voor een 085 nummer. Het verschil zit hem met name in het aantal nummers dat je nodig hebt. Zo kun je 088 nummers alleen in reeksen van 100 aanvragen, terwijl een 085 nummer aanvragen per stuk kan, ideaal dus voor bijvoorbeeld een winkel of klein bedrijf.

085 nummer ook in combinatie met Whatsapp Business

We zien steeds vaker dat bedrijven ook bereikbaar zijn via Whatsapp Business. Niet alleen is dit handig voor het afhandelen van de wat eenvoudigere vragen, maar verlaagt  het voor veel mensen ook de drempel om contact met je op te nemen. Het enige waar je wel rekening mee moet houden, is dat het aanvragen van Whatsapp Business voor je bedrijf alleen mogelijk is met een 085 nummer en dus niet met een 088 nummer. Dus wil jij graag Whatsapp Business voor je bedrijf gebruiken, dan is het belangrijk te kiezen voor een 085 nummer.

Ook interessant:

Wat zijn autosloperijen?

Hoe ga je met bedrijfsafval om?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}