januari 20

Dermalogica: een huidverzorgingsmerk voor ieder huidtype!

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Dermalogica: een huidverzorgingsmerk voor ieder huidtype!

Ben je op zoek naar beauty- en haarproducten? Dan ben je bij Dehcos aan het goede adres! Bij deze webshop vind je namelijk heel veel verschillende beautyproducten op het gebied van huid en haar. Heb je bijvoorbeeld een gezichtsreiniging, zelfbruiner, droogshampoo of make-up tas nodig? Dit en nog veel meer andere producten kun je bij Dehcos vinden!

Dehcos

Dehcos Skin & Hair Professionals is een salon én een webshop. Bij de salon krijg je advies van opgeleide professionals op het gebied van huid en haar. En in de webshop kun je de aanbevolen producten van hoogwaardige merken kopen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Hannah, Olaplex en Dermalogica. Bij het afrekenen kun je vanaf een bepaald bedrag ook een goede sample of leuk geschenk kiezen. Voor 22:00 uur besteld, betekent zelfs morgen al bezorgd. Ideaal!

Dermalogica

Een van de populaire merken bij Dehcos is het eerdergenoemde Dermalogica. Dit is een natuurlijk huidverzorgingsmerk dat zich echt richt op de verbetering van de huid. Het merk wordt door veel schoonheidsspecialisten gebruikt. 

De producten van het merk bevatten geen schadelijke stoffen zoals geur- en kleurstoffen, minerale oliën en alcohol. Deze stoffen laten namelijk vaak irritaties op de huid achter. Ook is het een duurzaam merk. De producten worden niet op dieren getest en de verpakkingen zijn recyclebaar!

Producten voor verschillende huidtypen

Voor elk huidtype heeft Dermalogica een speciale lijn ontwikkeld. Zo hebben ze bijvoorbeeld producten speciaal voor de onzuivere en volwassen huid. ‘Dermalogica Active Clearing Retinol Clearing Oil’ is een van de producten van deze lijn. Dit is een product dat twee huidproblemen tegengaat. Om rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan is het ingrediënt Retinol toegevoegd. Ook bevat het salicylzuur dat werkt tegen onzuiverheden en puistjes.

Maar niet alleen voor de volwassenen huid hebben ze een lijn ontwikkeld. Ook is er een lijn speciaal tegen de onzuivere tienerhuid, genaamd Dermalogica Clear Start. In deze lijn zitten allerlei producten om tienerpuistjes te bestrijden. Zo is er een speciale foam, cleansing gel, toner, lotion, noem het maar op!

Naast de producten voor het gezicht is er ook een lijn speciaal ontwikkeld voor het lichaam. De producten van ‘Dermalogica Body Hydrating Cream’ zorgen ervoor dat ook de huid op het lichaam gereinigd en gevoed wordt. Dat is ook belangrijk! Neem bijvoorbeeld de ‘Dermalogica Body Hydrating Cream’. Dit is een lichaamscrème die voedend, verfrissend en hydraterend werkt.  

In totaal zijn er acht productlijnen van Dermalogica die allemaal een specifieke werking hebben. Zo zijn er ook producten ontwikkeld om pigmentvlekken tegen te gaan of producten speciaal voor zonbescherming en verzorging. Heb je dus een specifiek huidprobleem of zoek je producten voor jouw huidtype? Dan zit je bij Dermalogica goed!

Ook interessant:

Nieuw kantoor? Besteed je bedrijf ontruiming uit

Een entresolvloer: handig voor magazijnen én woningen!

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}