december 21

De do’s en don’ts voor het bedrukken van aanstekers

  • Home
  • /
  • Marketing
  • /
  • De do’s en don’ts voor het bedrukken van aanstekers

Het bedrukken van aanstekers is een populaire manier om je bedrijf, evenement of merk onder de aandacht te brengen. Aanstekers zijn namelijk een veelgebruikt en praktisch item, waardoor ze een perfect promotiemiddel vormen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrukte aanstekers een succes worden? In dit artikel geven we je enkele do’s en don’ts voor het bedrukken van aanstekers.

Do’s:

1. Kies een betrouwbare leverancier

Het is belangrijk om een betrouwbare leverancier te kiezen voor het bedrukken van je aanstekers. Een goede leverancier, zoals Loopper, kan je helpen bij het kiezen van de juiste aansteker en het ontwerpen van de bedrukking. Bovendien zorgt een betrouwbare leverancier voor een snelle levering en goede kwaliteit van de bedrukte aanstekers.

2. Kies een aansteker van goede kwaliteit

Een aansteker van goede kwaliteit gaat langer mee en zorgt ervoor dat jouw bedrukking beter tot zijn recht komt. Kies daarom voor een aansteker die goed in de hand ligt, een degelijk ontstekingsmechanisme heeft en gemaakt is van duurzame materialen.

3. Zorg voor een duidelijk en herkenbaar ontwerp

Een goede bedrukking op je aansteker is essentieel om de aandacht te trekken. Zorg daarom voor een duidelijk en herkenbaar ontwerp, waarbij je logo en/of bedrijfsnaam goed zichtbaar zijn. Houd rekening met de grootte van de aansteker en zorg ervoor dat je ontwerp goed leesbaar is.

4. Maak gebruik van kleuren die passen bij je merk

Kleuren spelen een belangrijke rol bij het overbrengen van je boodschap. Kies daarom kleuren die passen bij je merk en die goed opvallen op de aansteker. Houd er rekening mee dat sommige kleurencombinaties minder goed leesbaar zijn dan andere.

Don’ts:

1. Te veel informatie op de aansteker plaatsen

Het is belangrijk om niet te veel informatie op de aansteker te plaatsen. Een aansteker heeft een beperkte ruimte voor bedrukking, waardoor het belangrijk is om te focussen op de belangrijkste informatie, zoals je logo en bedrijfsnaam.

2. Onrealistische verwachtingen hebben

Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben over het eindresultaat van je bedrukte aanstekers. Houd er rekening mee dat de bedrukking op een aansteker kleiner is dan op bijvoorbeeld een flyer of poster. Het is daarom belangrijk om je ontwerp hierop aan te passen en te zorgen voor een duidelijke en leesbare bedrukking.

3. Te veel verschillende kleuren gebruiken

Hoewel het verleidelijk kan zijn om veel verschillende kleuren te gebruiken in je ontwerp, is het beter om het aantal kleuren te beperken. Te veel verschillende kleuren kunnen het ontwerp onrustig maken en de leesbaarheid verminderen. Let hier dan ook op bij het aansteker bedrukken.

4. Te laat beginnen met het bestellen van je aanstekers

Zorg ervoor dat je op tijd begint met het bestellen van je bedrukte aanstekers. Het bedrukken en leveren van aanstekers kan enige tijd in beslag nemen, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van je promotieactie.

Door rekening te houden met deze do’s en don’ts, zorg je ervoor dat jouw bedrukte aanstekers een succes worden en een effectief promotiemiddel vormen voor je bedrijf, evenement of merk.

Ook interessant:

Het succes achter de marketing technieken van online casino’s

Hoe krijg je leads in de B2B markt?

Merchandise laten maken voor je bedrijf

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}