januari 17

Aanstekers laten bedrukken ter promotie van je bedrijf

  • Home
  • /
  • Marketing
  • /
  • Aanstekers laten bedrukken ter promotie van je bedrijf

Er zijn heel wat verschillende manieren om je bedrijf of boodschap onder de aandacht te brengen. Veel van deze methodes zijn effectief, maar brengen een flink kostenplaatje met zich mee. Andere methodes zijn dan weer goedkoper, maar genereren minder effect. Een vorm van promotie die niet te duur is, maar wel veel effect heeft, is het laten bedrukken van promoartikelen. Het bedrukken van een aansteker is hier een goed voorbeeld van.

Waarom zou je kiezen voor het bedrukken van een aansteker?

Er zijn meerdere bedrijven in Nederland die aanstekers bedrukken aanbieden. Bedrukte aanstekers zijn een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid van een bedrijf te verhogen en je merk te promoveren. Hier zijn enkele redenen waarom bedrukte aanstekers een goede keuze kunnen zijn voor bedrijfspromotie. Om te beginnen zijn ze praktisch. Aanstekers zijn iets wat mensen vaak gebruiken, dus je bedrukte aansteker zal vaak worden gezien en gebruikt.

Meer voordelen van het bedrukken van aanstekers

Aanstekers zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Bedrukte aanstekers zijn relatief goedkoop om te produceren en te verdelen, waardoor ze een betaalbare optie zijn voor bedrijven van alle groottes. Ze zijn ook nog eens compact. Aanstekers zijn klein genoeg om in een zak of portemonnee te passen, waardoor ze makkelijk mee te nemen en te delen zijn.

Het zijn ook echte aandachtstrekkers. Bedrukte aanstekers zijn vaak ontworpen om op te vallen, waardoor ze een goede manier zijn om de aandacht van mensen te trekken voor je merk of bedrijf. Bedrukte aanstekers kan je gebruiken als relatiegeschenken, promotiemateriaal, giveaways, of ze zelfs verkopen.

Hoe gaat het bedrukken van aanstekers in zijn werk?

Er zijn verschillende manieren voor aanstekers bedrukken, dat is afhankelijk van materiaal en afmetingen van de aansteker. Bij grote oplages wordt vaak gebruik gemaakt van zeefdruktechniek, waarbij inkt door een zeef wordt gedrukt op de aansteker. Bij kleine oplages kan digitale druk of sublimatie druk gebruikt worden. Bij sublimatie druk wordt de inkt aan de stof overgedragen door middel van hitte. Dit is een populaire keuze voor bedrukte aanstekers omdat het een scherp beeld levert met heldere kleuren, en het is ook mogelijk om foto’s en gradiënten af te drukken. Het is heel eenvoudig om een aansteker te laten bedrukken. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je logo doorsturen aan het betreffende bedrijf, aan te geven hoeveel aanstekers je nodig hebt, met welke specificaties, en de aanstekers worden voor je bedrukt.

Ook interessant:

De do’s en don’ts voor het bedrukken van aanstekers

De impact van een Cyber Security Partner

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}