juli 25

Zonnebrillen bedrukken met bedrijfslogo of naam? Hier moet je op letten!

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Zonnebrillen bedrukken met bedrijfslogo of naam? Hier moet je op letten!

Op zoek naar een leuk cadeau voor het personeel? Dan hebben we wellicht een leuk idee voor je: een zonnebril bedrukken met je bedrijfslogo op naam.

Dit is een geweldige manier om je personeel op een leuke en grappige manier reclame te laten maken voor je bedrijf. Een zonnebril in de zomertijd is namelijk een must en veel mensen dragen dagelijks een zonnebril met dit mooie weer.

Maar hoe kies je nu een goede zonnebril om je logo op te laten drukken? En waar moet je op letten? In dit artikel leggen we je precies uit waar je op moet letten voor het kopen van een goede zonnebril met bedrijfsbedrukking.

De ideale kleur

Je loopt maanden rond met nieuwe zonnebrillen. En wanneer je de kleur niet meer aanstaat, belanden de aanwinsten op een plek waar je amper nog komt. Selecteer een kleur waarvan je nooit verzadigd raakt en altijd blij wordt. Vind je het lastig om vervolgens een kleur uit te zoeken? Kijk in je kledingkast en tel de meest voorkomende tint. Zo heb je meteen de variant waarmee je continu een glimlach krijgt op je gezicht.

Investeer in kwaliteit

We zien het helaas te vaak: mensen die zonnebrillen bedrukken voor een goedkope prijs om daarna het montuur weg te gooien na enkele dagen vanwege beschadiging en een slechte kwaliteit. Daarentegen geniet je continu van een duurdere zonnebril doordat het materiaal uit een duurder segment afkomstig is. Dus wat wil je liever? Ieder jaar weer een nieuw item bestellen of eens in de 5 jaar? Dankzij de laatste optie bespaar je tijd, geld en houd je bovendien meer momenten over om de zonnebril te dragen. En dat is toch waarom je overweegt om een product te bestellen?

Kies het beste bedrijf

Typ zonnebrillen bedrukken in de zoekbalk van Google en je spot een lange rij aan ondernemingen die deze wens kunnen uitvoeren. Toch is er maar een organisatie die je als geen ander ondersteunt. Dat komt door hun service waardoor al je wensen uitgevoerd worden. Dus zoek een bedrijf uit dat perfect past bij je verwachtingen en je ontvangt binnenkort het pakketje.
We adviseren aan om eerst de voordelen van super-snel te bekijken omdat ze met hun brede aanbod je gemakkelijk inspireren om een artikel eruit te pakken om vervolgens te tonen aan je vrienden, collega’s en familie.

Lettertype

Bij een zonnebril bedrukken is dit misschien wel het leukste van een proces: het lettertype bepalen. Er zijn echter vele mogelijkheden op dit gebied. We raden hierom ook aan om bij iedere kans stil te staan en jezelf af te vragen: wat vind ik hiervan? Ja, dit vergt veel tijd en geduld, maar als je geen enkele categorie overslaat, klik je vanzelf het juiste type aan, omdat je geen enkele creatie hebt overgeslagen. Ontbreekt het je aan tijd om zorgvuldig te handelen? Neem dan een kijkje bij de relevante artikelen om je te laten stimuleren door de beslissingen van eerdere klanten en hun recensies over de stijl.

Ook interessant:

Abonnementen voor televisie en internet vergelijken

Hoe doe je een online iGaming-bedrijf slagen

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}