augustus 1

Wil jij een industriële kantoorinrichting? Dit is wat je moet doen!

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Wil jij een industriële kantoorinrichting? Dit is wat je moet doen!

Als je een industriële kantoorindeling wilt, bootst deze vaak de indeling van holle magazijnen en garages na. Het is belangrijk dat je in deze stijl veel vrije ruimte hebt. Open ruimtes zijn een ideale plek om samen te werken. Heb jij een pand met veel lege ruimte? Of wil je een groot kantoor? Een industrieel ontwerp in de inrichting kan dan een goede keuze zijn. Lees deze blog om erachter te komen waar je precies op moet letten bij deze stijl van kantoorinrichting.

De muren

Als je de industriële look verder wilt doortrekken dan alleen in de meubels. Kijk dan eens naar de muren. Kijk eens of er muren in het pand zijn bestaande uit alleen bakstenen. Soms kun je deze look ook creëren door de bakstenen op te zoeken onder het behang. Combineer zo’n mooie bakstenen muur met een grote groene plant. Dat gaat namelijk erg mooi samen met het rood van de bakstenen. Daarnaast verbeter je ook nog eens de luchtkwaliteit, de productiviteit en de creativiteit. 

Denk na over de kleuren

De industriële look gaat hand in hand met neutrale kleuren. De stijl kenmerkt zich namelijk door ruwe, onbehandelde esthetiek. ‘Less is more’ wordt wel eens gezegd en dat komt bij de industriële look helemaal tot z’n recht. Laats de muren bijvoorbeeld kaal in plaats van ze altijd te verven. Of ga voor een lichte neutrale kleur om het één geheel te maken. Kies voor een aardetint of houd het bij zwart, wit of grijs.

Natuurlijke elementen

In een druk kantoorpand is het soms fijn om wat extra rust te creëren. Dit kun je doen met behulp van ruwe materialen. Dit geeft ook nog eens een moderne en sfeervolle uitstraling aan het kantoor. Een goed voorbeeld hiervan is ruw hout. Dit kun je terug laten komen in meubels en tafels. Kijk ook eens om je heen of er misschien oude houten balken of ijzeren buizen lopen, Ook deze kunnen bijdragen aan de industriële kantoorlook. 

Inspiratie opdoen?Hopelijk helpen deze tips je opweg! Zou je graag toch nog wat meer inspiratie opdoen? Of wil je hulp bij het inrichten van je kantoor? Kijk dan zeker eens op de website van Kato Kantoorinrichting. Naast dat je hier inspiratie op kunt doen, vind je hier ook de mooiste kantoormeubelen van vergadertafels tot zit sta bureaus.

Ook interessant:

Hoe verhoog je de conversie van je website

Beveiliging op maat voor jouw bedrijf

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}