maart 23

Wat is stoelmassage? 3 voordelen voor ondernemers 

  • Home
  • /
  • Financieel
  • /
  • Wat is stoelmassage? 3 voordelen voor ondernemers 

Stoelmassage is een massage van ca. 20 minuten uitgevoerd door een professionele masseur. Tijdens de massage zit je op een speciaal ontworpen stoel en kan diegene zijn kleren aanhouden. Tijdens de massage worden de spieren als rug, schouder en nek gemasseerd. Een stoelmassage is een snelle en effectieve om werkstress te voorkomen en je medewerkers te laten zien dat je ze waardeert

Wat zijn de voordelen van een stoelmassage voor een ondernemer?

1.     De stoelmassage verlaagt het ziekteverzuim binnen het bedrijf

Stoelmassage verlaagt ziekteverzuim door overbelasting, burn-out enzovoort.
Stoelmassages zorgen voor het verlagen van de werkstress en het verhoogt de werksfeer. Hierdoor neemt het ziekteverzuim af en presteren werknemers ook beter. De loyaliteit van medewerkers naar het bedrijf neemt toe. Dit heeft ook positieve invloed op het imago van het bedrijf.

2.     De stoelmassage verhoogt de productiviteit van jouw medewerkers

Onderzoek heeft aangetoond dat het aanbieden van stoelmassages bij jou op kantoor de productiviteit en de concentratie van jouw medewerkers aanzienlijk verhoogt. Er zijn ook verbeteringen te zien op gebied van besluitvorming en creativiteit. Een stoelmassage geeft je medewerkers meer energie en helderheid.

3.     De stoelmassage vermindert spanning bij jouw medewerkers

Het krijgen van een stoelmassage heeft invloed op je bloedsomloop. De massage verbeterd namelijk de bloedsomloop in je spieren. Hierdoor is de kans op nieuwe spierknopen een stuk kleiner en kan het andere spierknopen wegnemen. Na de stoelmassage zal je je een stuk ontspanner voelen, zeker op lange termijn is de voelbaar.

Ook interessant:

Hoe kan jij je financiële processen eenvoudiger maken?

Is een elektrische auto leasen interessant?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}