november 16

Van verouderde CMS naar flexibel modern, flexibel platform: een low-code make-over

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Van verouderde CMS naar flexibel modern, flexibel platform: een low-code make-over

Er komt een moment voor elk bedrijf dat ze een vertrouwde applicatie aan de wilgen moeten hangen. Om deze verouderde applicatie te vervangen gaan bedrijven vaak over op een zware investering, waarbij ze het hele systeem opnieuw gaan ontwikkelen. Hartstikke duur en ontzettend zonde! Want in de praktijk kunnen veel bedrijven met een low-code oplossing snel en flexibel een make-over geven aan hun bestaande systemen. 

Van verouderde CMS-technologie met extern beheer…

Een website up-to-date houden is cruciaal om relevant te blijven in deze online wereld. Maar waarbij het bij het ene bedrijf heel eenvoudig is om content bij te werken is het voor een ander bedrijf een immense uitdaging. Vooral als ze een verouderd CMS-systeem hebben die niet in eigen beheer is. En er veel klantdata wordt bijgehouden. Een uitdaging waar meerdere bedrijven tegen aanlopen.. 

Naar flexibel low-code platform in eigen beheer

Door een low-code platform, zoals WEM, in te zetten kunnen bedrijven weer het (content) heft in eigen hand nemen. WEM is een Nederlands low-code platform waarmee bedrijven makkelijk eigen applicaties kunnen bouwen, en dat zonder development ervaring. Low-code en no-code expert en implementatiepartner EsperantoXL zet daarvoor bijvoorbeeld het low-code platform WEM in om bestaande applicaties om te bouwen naar een moderne omgeving en flexibel low-code platform, dat ook als niet-programmeur kan worden aangepast. Op deze manier kunnen bedrijven snel en eenvoudig nieuwe functionaliteiten en content toevoegen aan de website zonder tussenkomst van externe ontwikkelaars. Zo blijft de website up-to-date en kunnen bezoekers altijd terecht voor de laatste informatie.

Ook interessant:

Zekerheid voor morgen: het belang van inkomensverzekeringen

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}