september 13

Relatiegeschenken, iets voor jouw bedrijf?

De ideale manier om je bedrijfsrelaties te onderhouden is door het geven van een leuk geschenk. We geven je in dit artikel inspiratie om je zakenrelaties te verrassen met de leukste geschenken. Zo denken zij elke keer dat ze deze gebruiken met een glimlach terug aan jouw bedrijf. Deze gadgets zijn leuk om cadeau te doen tijdens evenementen of bij het afsluiten van een nieuw contract. Wat zijn leuke geschenken om aan je zakenrelaties te geven? In dit artikel vertellen we je er alles over!

Drinkfles

Water drinken is een basisbehoefte van iedereen. Les de dorst van je zakenrelaties met een gepersonaliseerde drinkfles. Mensen dragen hun drinkfles vaak met zich, dit maakt een drinkfles de ideale promotie item. Door het gebruik van de bedrijfskleuren en hun logo maak je van de waterfles een echte blikvanger. 

Sleutelhanger

Sleutelhangers zijn een ideaal geschenk voor je kennissen. Met een goede sleutelhanger verliezen zij nooit meer hun sleutels. Laat de sleutelhanger bedrukken met het logo van hun bedrijf. Zo maken uw klanten en relaties dagelijks reclame voor hun bedrijf!

Skipashouder

Een skipashouder kan net zoals een sleutelhanger erg goed van pas komen, voornamelijk in de winter. Met een skipashouder verliezen ze nooit meer hun toegangsbadge. Skipashouders zijn handig en compact, maar omdat ze compact zijn moet hier wel rekening mee worden gehouden wanneer je er een logo op laat bedrukken.

Balpen

Met een gepersonaliseerde balpen maak je op een laagdrempelige manier een blijvende indruk op klanten en zakenrelaties. Geef een balpen cadeau bij de ondertekening van contracten of belangrijke formulieren. Zo zullen je klanten dagelijks aan je bedrijf terug denken.

Katoenen tasje

Katoenen tasjes of tote bags zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze zijn gemakkelijk om te gebruiken tijdens het winkelen of een zwembadbezoek en zijn ideaal om gemakkelijk spullen te dragen. Laat de tasjes bedrukken met het logo van hun bedrijf en een leuke slogan voor extra impact. 

Notitieboek

Een notitieboekje komt altijd van pas in het bedrijfsleven. Nota’s maken tijdens een vergadering en het neerpennen van ideeën zijn gemakkelijk met een leuk notitieboekje. Laat ze maken in de kleuren van het bedrijf en voorzie ze van een leuke afbeelding.  

Powerbank

De smartphone is de beste vriend van elke moderne persoon. Een powerbank zorgt er voor dat de ontvanger nooit meer last heeft van een lege batterij. Een powerbank is gemakkelijk om mee te nemen en helpt de gebruiker uit de nood. Zo kan iedereen op elk moment dat ene belangrijke telefoontje plegen zonder zich druk te hoeven maken over een batterijpercentage.

Paraplu

Met het onvoorspelbare weer in ons land kan een paraplu niet ontbreken in dit lijstje. Kies een mooi en stevig exemplaar uit en laat deze bedrukken met het logo van hun bedrijf. Wat dacht je van een leuke slogan in een opvallend lettertype? Op deze manier wordt op een speelse manier reclame voor het bedrijf gemaakt. Tegelijkertijd biedt het bescherming tegen het slechte weer.

Ook interessant:

De toekomst van last-mile delivery door autonome drones

Zo gebruik je AI om beter vindbaar te worden

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}