juli 26

Ontdek hoe OpenStack je kan helpen met Cloud beheer!  

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Ontdek hoe OpenStack je kan helpen met Cloud beheer!  

Cloud computing heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop bedrijven diensten verlenen en op het internet gehoste IT-infrastructuren inzetten. Het is een innoverende maar reeds concurrerende markt, waardoor het gebruik van beheersoftware van fundamenteel belang is. Zij kunnen voordelen toevoegen en een differentiator vormen voor het bedrijf dat IaaS-oplossingen aanbiedt. 

Aangetrokken door de beloften van voordelen, migreren veel managers het bedrijf naar de cloud, en dit heeft een grote inspanning gevergd van de leveranciers voor het beheer van de omgevingen, de tools en de aangeboden middelen. Heb je gehoord van openstack? Deze software kan je veel helpen. 

Als je het instrument niet kent, kunt je hieronder lezen welke voordelen het biedt en hoe het kan worden gebruikt om de bedrijfsprestaties te verbeteren. Kijk hier eens naar! 

OpenStack: wat is het? 

Deze software fungeert als een besturingssysteem waarmee je grote Cloud structuren, gegevensopslag en netwerken kunt beheren. De volledige infrastructuur kan worden beheerd via een controlepaneel, dat beheerders de vrijheid biedt om gebruikers voor te bereiden op het leveren van middelen via een web interface. 

Kortom, het is Open Source software die je op meerdere servers kunt installeren om een managementlaag toe te voegen over de verschillende web interfaces heen. Elke server zal verantwoordelijk zijn voor één of meer diensten, aangezien hij volledig modulair is. Dit vergemakkelijkt het beheer van publieke en private cloud-middelen die aan de klant worden aangeboden in de vorm van een hybride cloud. 

Wat zijn de voordelen van het werken met dit platform? 

OpenStack werkt met technologieën die gemakkelijk door beheerders worden herkend en is, omdat het open source is, een ideaal instrument voor het bouwen van heterogene infrastructuren.  

De grootste bedrijven ter wereld gebruiken deze software en zijn ervan afhankelijk om hun zaken dagelijks te beheren, de kosten te drukken en het bedrijf te helpen flexibeler te zijn ten aanzien van veranderingen op de markt en de vraag waaraan moet worden voldaan. 

Een belangrijk verschil met het instrument is dat de gebruiker het gehele datacenter kan automatiseren zonder gebruik te maken van extra apparatuur en andere hulpmiddelen. Bovendien heeft het instrument een sterk ecosysteem, dat commerciële ondersteuning biedt aan gebruikers via verschillende producten en diensten die op de markt beschikbaar zijn. Een van de belangrijkste voordelen van het instrument is de manier waarop het de ontwikkeling van nieuwe middelen omvat. 

Hoe kan dit instrument de prestaties van mijn bedrijf verbeteren? 

Het feit dat het open source is, maakt het platform flexibeler en meer aanpasbaar. Dit maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijker om nieuwe functies te implementeren en vaker uit te brengen. Bovendien breidt het de mogelijkheden van de technologie uit en genereert het nog meer mogelijkheden om de operationele prestaties van het bedrijf te verbeteren. 

De tool levert veel sneller innovatieve voorstellen op en maakt het mogelijk het hele programma en de Cloud omgevingen daarin aan te passen. Als een klant bijvoorbeeld om een andere infrastructuur vraagt, kan de Cloud aanbieder nagaan of dit mogelijk is en aan de vraag voldoen. Als het mogelijk is, zal aan het verzoek worden voldaan, aangezien het gemakkelijk is oplossingen voor verschillende behoeften te implementeren. 

Ook interessant:

Abonnementen voor televisie en internet vergelijken

Hoe doe je een online iGaming-bedrijf slagen

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}