december 2

De leukste plekken voor een bedrijfsfeestje

Een bedrijfsfeestje is een leuke gelegenheid om iedereen van het werk bij elkaar te brengen om eens een keer iets anders te bespreken dan het werk. Bij een bedrijfsfeest organiseren is het belangrijk een plek te kiezen die door alle collega’s als aangenaam wordt ervaren. Er zijn veel verschillende plekken waar bedrijfsfeestjes georganiseerd kunnen worden. Denk hierbij aan verschillende soorten restaurants, lounges, musea en veel meer. Is het jouw taak een bedrijfsfeestje te organiseren en ben je nog opzoek naar ideeën voor de leukste plekken? Lees verder in dit blog en laat je inspireren.

Eten in een restaurant

De meest gekozen plek voor het organiseren van een bedrijfsfeestje is een restaurant. Je kan hierbij kiezen uit verschillende soorten eetgelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strandclub wanneer het zonnetje schijnt. Ideaal aan een strandclub is dat je daarna lekker naar het strand kan gaan en een duik kan nemen in de zee. Er zijn ook genoeg andere leuke restaurants om uit te kiezen. Het is zaak een restaurant op tijd te contacteren, vooral als je met een hele grote groep wil komen eten. Check van te voren de menukaart en bepaal of er voor iedereen iets geschikts te eten is. Je kan ook drie verschillende restaurants uitkiezen en dan de collega’s laten stemmen voor hun favoriet. Zo maak je zoveel mogelijk collega’s blij.

Overnachten in een hotel

Met een wat groter budget kan je ook een bedrijfsfeestje in een hotel organiseren. Zo kan je er met z’n allen echt even lekker tussenuit en kan je zowel een dagprogramma als avondprogramma organiseren. Dit is een leuke manier om wat extra tijd met het team door te brengen. Ook bij het organiseren van een bedrijfsfeestje in een hotel geldt dat je er op tijd bij moet zijn. Laat de collega’s altijd zelf uitkiezen bij wie ze op de kamer willen slapen en bekijk de eetgelegenheid in het hotel. Het is fijner als je zowel het eten als het slapen allemaal op één plek kan organiseren. Het is dus goed om te kijken of het hotel daar de capaciteit voor heeft.

Een evenement organiseren

Een ander leuk idee voor een bedrijfsfeestje is een geheel evenement organiseren. Dit is vooral geschikt voor wat grotere bedrijven met meer personeel. Je kan een evenement organiseren door een grote ruimte af te huren en te zorgen voor catering en bediening. Er zijn allerlei soort ruimten die je kan afhuren. Denk hierbij aan lounges, musea of bijvoorbeeld een bierfabriek. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het organiseren van dit soort evenementen, die kan je altijd inschakelen. Zo weet je zeker dat het evenement goed zal verlopen en voorkom je een hoop stress. Je kan alle collega’s de mogelijkheid bieden hun partners en kinderen mee te nemen naar het evenement. Dit is een leuke manier voor iedereen om elkaars naasten te ontmoeten en zo als collega’s een hechtere band te scheppen.

Ook interessant:

De voordelen van een cursus Arbeidsrecht 

Thuiswerken 

Handbagage: wat mag je meenemen?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}