december 21

Hoe jij als ondernemer er altijd stijlvol uit kan zien

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Hoe jij als ondernemer er altijd stijlvol uit kan zien

Ben je ondernemer en wil je er op allerlei soorten gelegenheden stijlvol uitzien? Dan moet je ervoor zorgen dat je de juiste kledingstukken en kledingaccessoires in huis hebt. Maar wat moet je precies dragen, met name op meer formele gelegenheden? Of als je geregeld bij klanten over de vloer komt? In dit artikel lees je wat er allemaal in de kledingkast van een moderne ondernemer aanwezig hoort te zijn, zoals overhemden voor heren, een smoking en sieraden. Doe er je voordeel mee en loop er als ondernemer straks altijd en overal pico bello bij!

Overhemden voor heren 

Wanneer je als ondernemer veel contacten met klanten hebt, is de juiste kleding dragen van groot belang om representatief over te komen. Een ruime voorraad overhemden voor heren hoort daarom een standaard onderdeel van je kledingkast te zijn. Zorg er daarom voor dat je een set overhemden voor heren hebt, met voldoende voorraad om op elke gelegenheid te dragen. Witte en lichtblauwe overhemden zijn een goede keuze, omdat deze professionaliteit en rust uitstralen. Blauw als kleur is ideaal om betrouwbaar en serieus over te komen op je gesprekspartner(s). Maar ook rode en zwarte overhemden voor heren zijn een goede keuze.

Een eigentijdse, modieuze smoking 

Op chique gelegenheden, zols seminars, zakelijke afspraken of ietwat formele bedrijfsfeesten, is het aan te reden om als ondernemer een stijlvolle smoking te dragen. Een smoking straalt klasse en fijngevoeligheid uit. Met name tijdens meer formele bijeenkomsten kan een smoking indruk maken. Je laat ermee zien dat jouw onderneming voor het beste van het beste gaat. Een smoking is een ideaal kledingstuk om charmant en betrouwbaar mee over te komen richting je omgeving. Kopen dus!

Een goed horloge of andere sieraden 

Kleding alleeen is niet alles. Het zijn subtiel uitgekozen sieraden die jouw verschijning helemaal compleet maken. Een kwalitatief goed en opvallend horloge hoort daar natuurlijk bij. Horloges zijn niet alleen praktisch en handig om de tijd mee af te lezen, maar ook pronkstukken die net dat beetje extra cachet aan jouw uiterlijk geven. 

Een set broeken voor diverse gelegenheden

Moderne ondernemers die goed voor de dag willen komen richting klanten en zakenrelaties hebben ook een voorraad goede broeken nodig, bijvoorbeeld nette spijkerbroeken of stijlvolle pantalons. Koop een voorraad bij een goede kledingwinkel, zodat je altijd wat te kiezen hebben. Zorg er sowieso voor dat je enkele broeken in je kledingkast hebt, die passen bij je smoking en bij jouw overhemden voor heren. Dan kun je je van top tot teen representatief kleden. En er op elke gelegenheid goed en degelijk uitzien, wat positief afstraalt op je klanten en zakenrelatief.

Bekijk nu het kledingassortiment van een goede modewinkel

Er zijn online en offline genoeg uitstekende modewinkels te vinden, die jouw van de beste kleding voor ondernemers kunnen voorzien. Neem gewoon eens een kijkje in het kledingassortiment van een goede aanbieder. Dat kan eenvoudig online. En bestel met een paar klikken op de knop een complete outfit met accessoires. Succes alvast en veel draagplezier toegewenst!

Ook interessant:

Zekerheid voor morgen: het belang van inkomensverzekeringen

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}