september 7

FIOD advocaat kiezen? 3 dingen waar je op moet letten

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • FIOD advocaat kiezen? 3 dingen waar je op moet letten

Ondernemerschap is geen gemakkelijke opdracht. Wie besluit een eigen bedrijf te openen, moet zich ervan bewust zijn dat hij met een enorme bureaucratie te maken zal krijgen, zodat het bedrijf altijd volledig gelegaliseerd is en klaar om te opereren.

En dat is nog niet alles, een bedrijf goed draaiende houden vereist aandacht en verschillende voorzorgsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld extra aandacht bij de keuze van jouw dienstverleners.

Naast bovenstaande factoren kan het ook zijn dat je als bedrijf te maken krijgt met een FIOD onderzoek. Dit kan behoorlijk intimiderend overkomen en om die reden is het van belang dat je een goede FIOD advocaat in schakelt.

Maar hoe kies je nu een goede FIOD advocaat? Waar moet je bijvoorbeeld op letten en aan welke eisen moet een FIOD advocaten kantoor voldoen.

Om je bij deze fundamentele keuze te helpen, hebben wij dit artikel opgesteld met enkele punten die wij belangrijk vinden bij de keuze van een FIOD advocaat . Kijk hier eens naar!

1. Ervaring en staat van dienst

Ervaring is een belangrijke onderscheidende factor voor een FIOD advocaat. Bekendheid met bedrijfszaken is uiterst belangrijk. Probeer de achtergrond van de professional te kennen, ga na of hij reeds in een aantal zaken is opgetreden en of hij ervaring heeft met ondernemingen die vergelijkbaar zijn met de uwe en kijk hoe hij het heeft gedaan.

Een ander belangrijk punt bij het inhuren van een advocatenkantroor voor een bedrijf is transparantie en eerlijkheid. Een goede advocaat belooft nooit victorie. Hij kan wijzen op grote kansen op succes, maar nooit op een garantie ervan.

Helemaal als je te maken krijgt met een FIOD inval wil je natuurlijk dat een advocaat rustig blijft en je kan helpen. Zo’n inval is al vervelend genoeg en je hebt op dit moment iemand nodig die je kan kalmeren en op een goede manier advies kan geven.

2. Vertrouwen

De advocaat zal op de hoogte zijn van alles wat er in jouw bedrijf gebeurt. Daarom is vertrouwen een basisbeginsel voor deze relatie. In het algemeen moeten advocaten zich strikt houden aan de bepalingen van de Code of Ethics, die onder meer de verplichting tot beroepsgeheim inhoudt.

De vertrouwensrelatie gaat echter verder dan de loutere verplichting tot geheimhouding. Het impliceert ook vertrouwen in de technische kwaliteit en in de keuze van de beste manieren om de situaties op te lossen die zich voordoen. De beste manier om een betrouwbare professional te vinden is te zoeken naar een referentienaam of vervolgens naar aanduidingen van professionals die in jouw sector werkzaam zijn.

3. Onderhandelen over waarden

Advocaten berekenen het bedrag van hun honoraria gewoonlijk op basis van de kosten voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Naast de bezoldiging van de beroepsbeoefenaren moeten de advocatenkantoren een minimale infrastructuur in stand houden om ervoor te zorgen dat de diensten met dynamiek en resultaat worden verricht.

Wees op jouw hoede voor professionals die niet genoeg vragen om hun werk te vergoeden. In elk geval is het altijd mogelijk de beste vorm van betaling te bespreken en het model vast te stellen dat het best bij het profiel van jouw onderneming past.

Als je op zoek bent naar een bekwame professional om de belangen van jouw onderneming te verdedigen, neem dan contact op met FT-advocaten. Je vindt het beste technisch juridisch advies bij advocaten die op een persoonlijke en exclusieve manier werken om hun cliënten de beste ervaring te bieden.

Ook interessant:

Abonnementen voor televisie en internet vergelijken

Hoe doe je een online iGaming-bedrijf slagen

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}