augustus 26

Een carrière in IT? Volg dan één van deze cursussen!

  • Home
  • /
  • Personeel
  • /
  • Een carrière in IT? Volg dan één van deze cursussen!

Wil je graag werken in de IT-branche, maar beschik je nog niet over de juiste kennis? Dan kan het volgen van een professionele cursus je een flink stuk op weg helpen. De IT-branche is booming en de werkgelegenheid binnen de branche neemt alsmaar toe. In dit artikel stel ik een aantal cursussen aan je voor waarmee je persoonlijke ontwikkeling een flinke boost kunt geven. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Bron: www.learnit.nl

Cursus sql

De eerste cursus die ik in dit artikel aan je voor wil leggen is de cursus sql. Maar wat is sql nou eigenlijk? Sql staat voor ‘structured query language’. Dit is een programmeertaal die is ontworpen voor databases die onder andere wordt gebruikt in Microsoft Access en MySQL. Als je wil leren programmeren met sql, is het een goed idee om een cursus sql te volgen. Tijdens de cursus leer je onder andere hoe je eenvoudig alle gegevens opvraagt uit een database en je leert hoe je data aanpast, manipuleert en hoe je structuren aanpast.

Heb je interesse? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar deze cursus sql.

Cursus Python

Python is een programmeertaal die in de jaren ‘90 is ontworpen door de Nederlandse informaticus Guido van Rossum. Python wordt bijvoorbeeld gebruikt om taken te automatiseren en bij de ontwikkeling van computerspellen en webapplicaties. Binnen de IT-wereld is steeds meer vraag naar programmeurs met kennis van Python. Neem dus vooral eens een kijkje op de website van Learnit om meer over de cursus Python te weten te komen. 

Cursus Power BI

Ik wil dit artikel graag afsluiten met de cursus Power BI. Power BI is een softwareprogramma van Microsoft dat veel wordt gebruikt voor het maken van bedrijfsrapportages. De tool is ideaal voor het in beeld brengen van data. Tijdens de cursus Power BI leer je hoe je rapportages kunt opstellen en hoe je ze visueel aantrekkelijk maakt. Power BI is een programma met een hoop verschillende mogelijkheden en functies, die je met behulp van een professionele cursus goed onder de knie kunt krijgen. Naast de cursussen sql en Python is het volgen van een cursus Power BI dus ook zeker het overwegen waard!

Ook interessant:

De leukste plekken voor een bedrijfsfeestje

Het belang van rollatoren

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonde leefstijl

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}