november 30

De verschillende soorten voetbaltribunes die je in stadions ziet

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • De verschillende soorten voetbaltribunes die je in stadions ziet

Er bestaan allerlei soorten voetbaltribunes. Je kent misschien wel de houtenbanken, kuipstoelen of de terrassen. Maar wat is de beste optie voor jouw voetbalclub? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter!

Stoelenbanken 

Gelukkig zijn de dagen van zitten op oncomfortabele houten planken of ijzige betonnen trappen voorbij. Tegenwoordig bieden de meeste stadions zitmogelijkheden die veel comfortabeler en steviger zijn. Een populaire optie is chairbacks, dat zijn stoelen die verbonden zijn met de tribune rijen ervoor. Dit biedt een veel comfortabelere ervaring voor fans, omdat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken dat ze urenlang op een harde ondergrond zitten.

Kuipstoelen 

Voor fans die een nog luxere ervaring willen, bieden veel stadions ook box seats aan. Box seats zijn privé boxen die fans hun eigen persoonlijke ruimte bieden om naar de wedstrijd te kijken. Box seats zijn meestal voorzien van stoelen met kussens, eten en drinken, en soms zelfs televisies zodat je niets van de actie hoeft te missen. Aan al deze luxe hangt natuurlijk een prijskaartje – boxplaatsen zijn meestal de duurste plaatsen in het stadion. Maar als je het je kunt veroorloven, is kijken naar een wedstrijd vanuit een boxstoel beslist een onvergetelijke ervaring.

Staande terrassen 

Tot slot zijn er de staande terrassen: de meest traditionele soort voetbaltribune. Staande terrassen zijn gewoon open plekken waar fans kunnen staan en naar de wedstrijd kunnen kijken. Staande terrassen bieden een veel levendigere en energiekere sfeer dan zittende gedeelten, omdat de fans vrij kunnen rondlopen en zo hard kunnen juichen als ze willen.

Ontdek het assortiment!

Zoals je ziet, zijn er meer soorten voetbaltribunes dan je op het eerste gezicht zou denken! Van comfortabele stoelleuningen tot veilige staande terrassen, er is zeker een optie die perfect voor jou is. Dus als je de volgende keer naar een wedstrijd gaat, bekijk dan zeker de verschillende soorten voetbaltribunes, zodat je de tribune kunt kiezen die bij je past! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van SKOR en ontdek het assortiment aan tribunestoeltjes en stadionstoelen

Ook interessant:

Vijf redenen om met jouw bedrijf deel te nemen aan een beurs 

Waarom je beter een kantoorpand kunt huren in plaats van kopen  

Dermalogica: een huidverzorgingsmerk voor ieder huidtype!

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}