september 20

Dit zijn de origineelste ideeën voor een bedrijfsuitje

  • Home
  • /
  • Personeel
  • /
  • Dit zijn de origineelste ideeën voor een bedrijfsuitje

Fijne collega’s hebben is een van de dingen die het werken een stuk verdraagzamer maakt. Een werkplek waar je geen leuke collega’s hebt, is gelijk een stuk minder prettig. Het is dus belangrijk dat je laat zien dat je je collega’s waardeert en dat je interesse toont in hun leven. Helaas is daar onder werktijd weinig tijd voor, maar gelukkig zijn er daarom bedrijfsuitjes in het leven geroepen.

Op een bedrijfsuitje ga je met het gehele team een leuke activiteit doen om het onderlinge groepsgevoel te versterken. Zo zorg je ervoor dat mensen zich meer betrokken voelen bij het bedrijf en dat ze elkaar ook nog eens beter leren kennen. Dat zorgt voor een betere groepsdynamiek en bovendien wordt iedereen er empathischer van. Het is echter lastig om een origineel uitje te bedenken.

Gelukkig staan hieronder drie leuke veelzijdige suggesties die je kan doen met je team. Lees dus vooral verder als je graag wat advies wil hierover.

Het Instagram Museum: maak spetterende foto’s en deel die met iedereen

Het Instagram Museum is de place to be. Het is een speelse plek met enorm veel dynamiek. Er gebeurt onwijs veel en je zal er je nooit vervelen. Je kijkt je ogen uit. Er is ook zoveel te doen! Het is er zo kleurrijk, dat je spontaan vrolijk wordt. Er hangt een geweldige sfeer. Iedereen is er blij. Je kan er coole Instagramfoto’s maken, of een gaaf Tiktok filmpje. Iedereen zit tegenwoordig op sociale media, dus je kan jouw schitterende foto’s met de hele wereld delen. Zo kan iedereen zien hoe leuk jouw team is, en wat voor collega’s er deel uitmaken van jouw team. Je zal echt versteld staan van al het moois dat het Amsterdamse Instagram Museum allemaal te bieden heeft!

Ga naar een Alpacaboerderij en houd een lekkere high tea

Niets is leuker om met dieren een wandeling te maken of gewoonweg ze te aaien. Dieren zorgen voor rust en kalmte, en alpaca’s zijn zijdezachte dieren dus het is ook erg fijn om ze aan te raken. Het is dus erg leuk om samen met jouw team een aantal alpaca’s te knuffelen. Daarnaast kan je een lekkere high tea houden tussen de alpaca’s. Dit is een onwijs origineel bedrijfsuitje en je kan ook nog lekker smullen van het lekkers dat je voorgeschoteld krijgt. Een erg populair bedrijfsuitje!

Een dubbeldekkerdiner om lekker met zijn allen te genieten van de allerlekkerste gerechten

Ten slotte is dit dubbeldekkerdiner een echte showstopper. Het is onwijs origineel, wie dineert er nou in een rijdend voertuig? Je kan genieten van de omgeving en de natuur waar je doorheen rijdt, maar het eten is natuurlijk het hoogtepunt. Je kan gezellig kletsen met je collega’s onder het genot van een overheerlijk biefstukje of een fantastisch glas wijn. Het ultieme uitje!

En, heb jij ook zoveel inspiratie op kunnen doen voor een volgend bedrijfsuitje? Kan jij ook niet wachten om met jouw lieve collega’s lol te trappen en zo hard te lachen dat de tranen over je wangen rollen? Op een bedrijfsuitje is de kans groot dat deze dingen zullen voorvallen.

Een bedrijfsuitje zorgt voor een fijne sfeer onder collega’s en bovendien heb je zo de kans om elkaar wat beter te leren kennen. Het kan zijn dat je sommige collega’s vaker ziet dan andere, omdat je bijvoorbeeld op een andere afdeling werkt en elkaar daarom alleen ziet als je binnenkomt of weggaat. Dan heb je vaak geen zin om nog heel lang met elkaar te kletsen, dus doe je dat vaak ook niet. Dat is zonde, want wie weet is deze collega wel onwijs leuk en kunnen jullie ontzettend goed met elkaar opschieten. Geen nood, hier kan je op een bedrijfsuitje achter komen.

Maak eens een praatje met iemand die je nog niet kent en toon interesse in zijn of haar leven. Dat zorgt voor een fijnere sfeer op de werkvloer, en wie weet bouwen jullie wel toekomstige vriendschap op. Een bedrijfsuitje kan helpen bij dit ‘bonden’, omdat het soms nogal ongemakkelijk kan zijn. Een origineel bedrijfsuitje is de ideale oplossing hiervoor. Heb jij al een keuze kunnen maken?

Ook interessant:

Een kijkje achter de schermen bij koffie

De leukste relatiegeschenken voor uw werknemers

De voordelen van een cursus Arbeidsrecht 

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}