augustus 26

Koopzondag Den Bosch: Welke winkels zijn open op zondag?

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Koopzondag Den Bosch: Welke winkels zijn open op zondag?

Koopzondag in Den Bosch is een wekelijkse gelegenheid waar veel winkels in de binnenstad geopend zijn, ideaal voor wie op zondag wil winkelen. De meeste winkels openen hun deuren van 12:00 tot 17:00 uur.

Dit artikel helpt je bij het plannen van je zondagse uitstapje naar Den Bosch door informatie te geven over welke winkels open zijn, hun openingstijden, en op welke specifieke zondagen je kunt gaan winkelen. Lees verder om alles te weten te komen over de koopzondag in Den Bosch.

Koopzondag in Den Bosch

In Den Bosch is het elke zondag koopzondag, wat betekent dat de winkels in het centrum wekelijks geopend zijn van 12:00 tot 17:00 uur. Dit biedt een perfecte gelegenheid om zonder haast te winkelen of een gezellige dag in de stad door te brengen.

De reguliere openingstijden in Den Bosch zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur, met een koopavond op donderdag tot 21:00 uur, en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Dit is 1 uur langer dan in Etten Leur. Dankzij de wekelijkse koopzondagen kun je in Den Bosch bijna altijd op zondag terecht voor een winkelbezoek​.

Openingstijden op koopzondag

Tijdens koopzondagen in Den Bosch zijn de meeste winkels in het stadscentrum geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Dit geldt voor de meeste grote winkelketens, boetiekjes en speciaalzaken.

Bouwmarkten en tuincentra, zoals die op de Bossche WoonBoulevard, hanteren vaak dezelfde openingstijden. Supermarkten kunnen iets langere openingstijden hebben, meestal van 12:00 tot 18:00 uur​.

Welke zondagen zijn aangewezen als koopzondag?

In Den Bosch is vrijwel elke zondag een koopzondag, waardoor er doorgaans weinig uitzonderingen zijn. De belangrijkste feestdagen zoals Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag, en Nieuwjaarsdag zijn de enige zondagen waarop winkels gesloten zijn. Dit beleid biedt veel flexibiliteit voor shoppers die op zondag willen winkelen​.

Welke winkels zijn open op koopzondag Den Bosch?

Op koopzondag in Den Bosch zijn veel winkels in het centrum geopend, van bekende ketens zoals HEMA en Zara tot kleine boetiekjes en speciaalzaken. Het is wel verstandig om vooraf even de openingstijden van specifieke winkels te controleren op hun eigen website, zodat je niet voor verrassingen komt te staan​.

Is er ook een koopavond Den Bosch?

Ja, Den Bosch heeft een wekelijkse koopavond op donderdag. De meeste winkels in de binnenstad zijn dan geopend tot 21:00 uur. Dit is een geweldige gelegenheid voor wie doordeweeks niet eerder kan winkelen en toch nog even snel iets wil kopen. De koopavond trekt vaak een gezellige menigte aan, waardoor de stad ’s avonds tot leven komt​.

Veelgestelde Vragen

Welke winkels zijn er open tijdens koopzondag in het centrum van Den Bosch?

Op koopzondag zijn de meeste winkels in het centrum van Den Bosch geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Tot hoe laat kan ik winkelen op koopzondag in Den Bosch?

De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Zijn er speciale evenementen op de eerstvolgende koopzondag in Den Bosch?

Er zijn vaak speciale evenementen op koopzondagen, dus houd de lokale evenementenkalender in de gaten.

Welke horecagelegenheden kan ik bezoeken op koopzondag in Den Bosch?

Er zijn tal van horecagelegenheden open op koopzondag, van cafés tot restaurants.

Hoe zijn de parkeerfaciliteiten geregeld op koopzondag in Den Bosch?

Er zijn verschillende parkeergarages in de binnenstad beschikbaar, maar houd rekening met mogelijk hogere tarieven op koopzondagen.

Ook interessant:

Koopzondag Nijmegen: Welke winkels zijn open op zondag?

Koopzondag Oss: Welke winkels zijn open op zondag?

Koopzondag Harderwijk: Welke winkels zijn open op zondag?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}