augustus 22

Koopzondag Breda: Welke winkels zijn open op zondag?

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Koopzondag Breda: Welke winkels zijn open op zondag?

Breda is een levendige stad die elke zondag tot een feest maakt voor winkelliefhebbers. Tijdens de koopzondag in Breda zijn de meeste winkels in het centrum geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Of je nu op zoek bent naar de nieuwste mode, unieke cadeaus of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, Breda biedt het allemaal. In dit artikel lees je alles over de koopzondag in Breda, inclusief welke winkels open zijn en wanneer je het beste kunt gaan winkelen.

Koopzondag in Breda

Elke zondag kun je in het centrum van Breda heerlijk winkelen. De meeste winkels hanteren dan openingstijden van 12:00 tot 17:00 uur. Dit maakt Breda een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen die op zoek zijn naar een ontspannen shoppingervaring. Het tijdsbestek is wel korter dan in Hengelo.

De meeste winkels in winkelcentrum de Barones zijn ook op zondag open, wat het ideaal maakt voor regenachtige dagen.

Openingstijden op koopzondag

In het centrum van Breda zijn de winkels doorgaans geopend van 12:00 tot 17:00 uur op koopzondag. Voor de bouwmarkten en tuincentra, zoals die op de Woonboulevard, kun je meestal al vanaf 11:00 uur terecht. Supermarkten hanteren vaak nog ruimere openingstijden, afhankelijk van de locatie.

Welke zondagen zijn aangewezen als koopzondag?

In Breda is bijna elke zondag een koopzondag. De meeste winkels zijn open, maar voor specifieke informatie is het altijd slim om de openingstijden van je favoriete winkel te checken. Speciale koopzondagen vallen soms samen met feestdagen, zoals de tweede paasdag of tweede kerstdag, wanneer de meeste winkels ook geopend zijn.

Welke winkels zijn open op koopzondag Breda?

Op koopzondag in Breda kun je terecht bij een breed scala aan winkels, van modeketens tot kleine boetiekjes. Handig is om de openingstijden vooraf op de website van de winkel te controleren, zodat je zeker weet dat je niet voor een gesloten deur staat.

Is er ook een koopavond Breda?

Ja, Breda heeft ook een wekelijkse koopavond. Elke donderdagavond zijn de meeste winkels in het centrum open tot 21:00 uur. Dit biedt een ideale kans om na je werk nog even snel te winkelen of een avondje uit te plannen.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de openingstijden op koopzondag in Breda?

De meeste winkels in het centrum van Breda zijn op koopzondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Is elke zondag koopzondag in Breda?

Ja, in het centrum van Breda is elke zondag koopzondag, maar controleer altijd de specifieke openingstijden van je favoriete winkels.

Wanneer is het koopavond in Breda?

Koopavond in Breda is elke donderdag, waarbij de meeste winkels tot 21:00 uur geopend zijn.

Zijn de winkels in Breda geopend tijdens feestdagen?

Op sommige feestdagen, zoals tweede paasdag en tweede kerstdag, zijn de winkels in Breda geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Welke winkels zijn open op koopzondag in Breda?

Bijna alle winkels in het centrum, inclusief winkelcentrum de Barones en Stada Stores, zijn open op koopzondag.

Ook interessant:

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}