augustus 21

Koopzondag Oosterhout: Welke winkels zijn open op zondag?

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • Koopzondag Oosterhout: Welke winkels zijn open op zondag?

Koopzondag Oosterhout biedt een unieke kans om op zondagen gezellig te winkelen in deze Brabantse stad.

In dit artikel informeren we je over de verschillende koopzondagen, de openingstijden van diverse winkels en welke zondagen speciaal zijn aangewezen als koopzondagen in Oosterhout. Zo ben je goed voorbereid en mis je niets tijdens je winkelavonturen in Oosterhout.

Koopzondag in Oosterhout

Tijdens koopzondagen in Oosterhout kun je heerlijk winkelen in verschillende winkelgebieden, zoals het overdekte winkelcentrum Arendshof. De meeste winkels zijn op deze dagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Deze tijden zijn hetzelfde als in Apeldoorn.

Oosterhout heeft regelmatig koopzondagen, met bijvoorbeeld elke laatste zondag van de maand een koopzondag in Arendshof. Deze dagen bieden een mooie gelegenheid om de gezellige sfeer van Oosterhout te ervaren en te genieten van een ontspannen winkelmiddag.

Openingstijden op koopzondag

Op koopzondag in Oosterhout zijn de meeste winkels geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Dit geldt voor de winkelstraten in het centrum, zoals de Kerkstraat en Arendstraat, maar ook voor bouwmarkten, tuincentra en supermarkten die vaak dezelfde openingstijden hanteren.

Het is echter verstandig om vooraf de specifieke openingstijden van je favoriete winkel te controleren, want deze kunnen soms afwijken.

Welke zondagen zijn aangewezen als koopzondag?

In 2024 zijn de volgende zondagen aangewezen als koopzondag in Oosterhout:

  • 25 augustus 2024
  • 29 september 2024
  • 27 oktober 2024
  • 24 november 2024
  • 22 december 2024

Daarnaast worden sommige feestdagen, zoals Kerst en Oudjaarsdag, ook beschouwd als bijzondere koopzondagen. Deze koopzondagen zijn vaak strategisch gekozen om in te spelen op feestperiodes en vakanties, waardoor winkelen op die dagen extra aantrekkelijk is.

Welke winkels zijn open op koopzondag Oosterhout?

Op koopzondag in Oosterhout openen veel verschillende soorten winkels hun deuren, variërend van modeboetieks tot grote ketens in het centrum en in winkelcentrum Arendshof. Supermarkten en bouwmarkten zijn ook vaak open.

Het is slim om de openingstijden van specifieke winkels vooraf te checken op hun website om zeker te zijn dat je favoriete winkels open zijn.

Is er ook een koopavond Oosterhout?

Ja, in Oosterhout is er ook een wekelijkse koopavond. Elke vrijdagavond zijn de meeste winkels in het centrum en in winkelcentrum Arendshof open tot 21:00 uur.

Dit is ideaal voor mensen die na werktijd nog willen winkelen of die liever in de avond de stad in gaan. De koopavond geeft een extra mogelijkheid om te shoppen zonder de drukte van een zaterdag of koopzondag.

Veelgestelde Vragen

Wat zijn de openingstijden op koopzondag in Oosterhout?

De meeste winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur op koopzondag.

Hoe vaak is er een koopzondag in Oosterhout?

Er is meestal elke laatste zondag van de maand een koopzondag, met extra koopzondagen rond feestdagen.

Welke winkels zijn open op koopzondag in Oosterhout?

In principe zijn de meeste winkels in het centrum en in winkelcentrum Arendshof open, maar controleer dit altijd vooraf.

Wat zijn de openingstijden op koopavond in Oosterhout?

De winkels zijn op koopavond, elke vrijdag, geopend tot 21:00 uur.

Zijn er speciale koopzondagen rond feestdagen?

Ja, bijvoorbeeld rond Kerst en Oudjaarsdag zijn er vaak speciale koopzondagen.

Ook interessant:

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}