juli 4

De voordelen van tweedehands kantoormeubelen voor uw organisatie

  • Home
  • /
  • Ondernemen
  • /
  • De voordelen van tweedehands kantoormeubelen voor uw organisatie

Tweedehands kantoormeubelen gebruiken is misschien niet het eerste wat u in gedachte had toen u ging verhuizen of uw kantoor ging uitbreiden. Toch is het niet alleen een verantwoorde keuze, het is ook een slimme keuze. Het aanschaffen van tweedehands meubelen heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen. Niet alleen voor jou als organisatie, ook voor de wereld. Nieuwsgierig hoe dit in zijn werking gaat? In dit blogartikel vertellen we je er alles over. 

Goed voor het milieu

Vandaag de dag is het heel belangrijk om allemaal ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld. We zijn bekend met de klimaatproblemen en dit betekent dat we individueel allemaal een manier zullen moeten vinden om een bijdrage te leveren. Vooral onze enorme hoeveelheid consumptie en de daarbij horende afvalproductie is een enorm probleem. Er zijn ontzettend veel spullen en producten die heel gemakkelijk nog een tweede ronde meekunnen. Toch kiezen we er als organisaties vaak voor om een nieuw interieur aan te schaffen. Dit terwijl het aanschaffen van een tweedehands interieur vele malen duurzamer is. Het scheelt enorm in de afvalproductie, zo draag jij echt je steentje bij.

Enorm prijsverschil

Een tweede voordeel voor organisaties die kiezen voor een tweedehands interieur is het enorme verschil in prijs. De prijzen die je gemiddeld betaald voor een nieuw interieur zijn bijna dubbel zo duur als de prijs die je betaald voor een tweedehands interieur. Heel vaak zijn de tweedehands artikelen niet of nauwelijks gebruikt waardoor ze echt nog zo goed als nieuw zijn. Bijvoorbeeld bij faillisementsverkopen of restpartijen zijn het artikelen die nog in perfecte staat zijn. Door de grote hoeveelheden die tegelijkertijd verkocht worden is het vaak mogelijk om een hele afdeling en soms zelfs het hele bedrijf met dezelfde interieurstijl in te richten. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat het geheel niet mooi bij elkaar zal staan. 

Kies voor een goede leverancier

Wanneer je kiest voor een goede tweedehands-leverancier kun je ook echt vertrouwen op uitstekende kwaliteit meubels. Er is dan eigenlijk geen enkele reden meer om niet te kiezen voor tweedehands meubilair. De medewerkers van de leverancier controleren alle meubels en producten op volledigheid, kwaliteit en veiligheid. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe interieur doet aan alle vereisten die je ook mag verwachten van nieuw meubilair. Wanneer het nodig is worden de artikelen ook volledig gereinigd of opnieuw gestoffeerd. Je kunt bij www.multiratio.nl ook kiezen voor refurbished meubilair. Hier kun je de stoelen bijvoorbeeld opnieuw laten stofferen of een nieuw bureaublad op een gebruikt onderstel laten plaatsen. Zo heb je de perfecte combi tussen duurzaamheid, hergebruiken en een nieuw interieur. 

Ook interessant:

De voordelen van WordPress hosting

Uw partner in leiderschap voor de zorgsector

Koopzondag Nijmegen: Welke winkels zijn open op zondag?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}