juli 4

Thermosflessen bedrukken met jouw logo

Op zoek naar een mooi en praktisch item om aan jouw werknemers of klanten weg te geven? Denk dan eens aan een bedrukte thermosfles. Het is niet alleen een mooi cadeau om weg te geven, maar er is een grote kans dat de ontvanger de thermosfles ook daadwerkelijk gebruikt. Thermosflessen worden het hele jaar door gebruikt. Ze zijn niet alleen handig in de winter om je koffie of thee in warm te houden: ze houden in de zomer ook nog eens jouw lekkere coole drankje koud! Doordat het een item is dat veel gebruikt wordt, zal de ontvanger vaak in aanraking komen met jouw logo. Op die manier blijf je top of mind bij (potentiële) klanten! 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ook als cadeau voor werknemers is een bedrukte thermosfles een goed idee. Bedrukte thermosflessen worden vaak ingezet als eindejaarsgeschenken. Het einde van het jaar is voor veel werkgevers het ideale moment om hun werknemers in het zonnetje te zetten. Dit wordt vaak gedaan door middel van een kerstpakket, maar eindejaarsgeschenken worden ook steeds populairder. 

Van mooie ‘basic’ flessen tot luxe thermosflessen inclusief temperatuur display of zelfs inclusief een bluetooth speaker: je kan het zelf zo gek maken als je wilt. Een bedrukte thermosfles hoeft echt niet duur te zijn. Je hebt ze al vanaf ca. €6.- per stuk (ex. btw) bij een afname van 100 stuks en dat is ook nog eens inclusief de prijs van een bedrukking. Omdat ze vaak onderweg worden meegenomen, is het wel van belang om er op te letten dat de thermosfles lekvrij is. Wel zo handig wanneer je ze meeneemt in dezelfde tas als je laptop, tablet of smartphone natuurlijk!  

Full color bedrukking 

Thermosflessen kunnen op verschillende manieren worden bedrukt. Een populaire manier is om het logo in de thermosfles te graveren. Dit zorgt voor een exclusieve uitstraling en is relatief krasvrij. Wil je de thermosfles extra laten opvallen? Ga dan voor een full color bedrukking. Hierbij zit je niet gebonden aan een x aantal drukkleuren. Een full color bedrukking wordt vaak gedaan door middel van een digitale print, sublimatie of doming. 

Goedkoop thermosflessen online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat jouw opties zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl! Op deze website vind je een groot aanbod aan te bedrukken thermosflessen. BudgetGift.nl heeft al ruim 20 jaar ervaring met het bedrukken van relatiegeschenken en giveaways, waaronder thermosflessen. Het klantenteam helpt je graag aan jouw ideale bedrukte thermosfles. 

Neem snel een kijkje op de website en bestel vandaag nog jouw ideale bedrukte thermosfles! 

Ook interessant:

De voordelen van WordPress hosting

Uw partner in leiderschap voor de zorgsector

Koopzondag Nijmegen: Welke winkels zijn open op zondag?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}