juni 7

3 Ontwikkelingen van smartphones in de bedrijfswereld!

  • Home
  • /
  • Kennisbank
  • /
  • 3 Ontwikkelingen van smartphones in de bedrijfswereld!

Smartphones hebben op vele manieren een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we zaken doen. Met de mogelijkheid om gemakkelijk foto’s te maken, e-mails te verzenden en te profiteren van zakelijke apps, hebben ze het leven van zakelijke professionals overal enorm vereenvoudigd. Hier zijn de top drie van smartphone-ontwikkelingen die een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we zaken doen en ons helpen efficiënter te werken dan ooit tevoren.

Het gebruik van de iPhone op de werkplek

Het is een van de beste smartphones ter wereld, dus het spreekt vanzelf dat iPhone 12 een zegen zou zijn voor zakelijke gebruikers. Maar wat zijn de belangrijkste voordelen van het gebruik van een iPhone 12 op de werkplek? De telefoon wordt geleverd met een groot aantal verschillende manieren om de productiviteit en communicatie te verhogen.

Je kunt bijvoorbeeld de FaceTime-app van Apple gebruiken of MS Teams voor videogesprekken om face to face te chatten met collega’s die mogelijk op afstand of in de stad werken. Dit is geweldig om dingen snel en efficiënt gedaan te krijgen. Het is veel gemakkelijker om documenten te delen of ideeën door te nemen als je elkaar op het scherm kunt zien in plaats van e-mails heen en weer te typen.

De telefoon is ook voorzien van Touch ID, waarmee je met alleen je vingerafdruk veilig inlogt bij apps en websites. Je kunt Touch ID ook gebruiken om aankopen te betalen wanneer je onderweg bent op bijvoorbeeld zakenreis, en je kunt Apple Pay gebruiken om gebruik te maken van een bestaande kredietlijn. Hierdoor kun je gemakkelijk geld uitgeven zonder contant geld mee te nemen of je creditcard te gebruiken.

Je kunt een iPhone 12 kopen bij Tele2, en er zijn al vele particuliere en zakelijke gebruikers je voorgegaan. Bekijk de aanbiedingen nu zodat je ook zo snel mogelijk kunt profiteren van de voordelen

Overal op de hoogte kunnen blijven

Smartphones hebben onze manier van leven veranderd: tien jaar geleden gebruikten we ze voornamelijk om te bellen en sms’en. Tegenwoordig zijn mobiele apparaten essentiële hulpmiddelen geworden waarmee we alles kunnen voltooien; van dagelijkse taken tot geavanceerde computerprocessen. Dit heeft ook een hele verandering teweeggebracht in het bedrijfsleven en vooral voor de mensen die op afstand hun werk doen.

De mogelijkheid om op afstand te werken heeft verschillende voordelen, waaronder het besparen op kantoorkosten en mensen in staat stellen om tijdens het reizen de kost te verdienen. Flexibiliteit is ongekend hoog en hoewel het niet voor elke situatie werkt, doen toch steeds meer bedrijven aan werken op afstand om hun werknemers te laten telewerken als onderdeel van hun functieverantwoordelijkheden. Voor freelancers en fulltime thuiswerkers bieden smartphones meer dan alleen communicatie; ze stellen deze personen in staat om overal op de hoogte te blijven van zakelijke projecten.

Altijd toegang hebben tot cloudopslag

Cloudopslag is een zegen voor zakenmensen die altijd onderweg zijn. Door je smartphone aan te sluiten op een extern opslagsysteem, heb je overal toegang tot vrijwel al je gegevens. Deze optie geeft je een mate van flexibiliteit die je vroeger alleen aantrof op desktopcomputers en laptops.

Cloudopslagsystemen helpen ook om intern geheugen vrij te maken, waardoor alles soepel blijft werken op je telefoon. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over een volle harde schijf of beperkte ruimte! Cloudopslag is toegankelijk via een app, wat betekent dat je er rechtstreeks vanaf je smartphone toegang tot hebt. Dit is ideaal voor zakenmensen die bestanden moeten uploaden of downloaden terwijl ze niet achter hun desktop of laptop zitten.

Mobiele betalingen

Mobiele betalingen hebben de manier waarop mensen zaken doen radicaal veranderd, waardoor het eenvoudiger is dan ooit om transacties af te ronden en processen te stroomlijnen. Cash is geen koning meer; go-to-bedrijven zoals Google en PayPal hebben de leiding genomen in de richting van digitale transacties. Nu mobiele betalingen een gangbare praktijk worden, ontwikkelen veel bedrijven zowel apps als mobiele sites om als portalen te dienen voor naadloze transacties.

Ook interessant:

Hoe teambuilding op afstand organiseren?

Thuiswerken en sporten

Investeren in goud: hoe zit dat?

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}