april 1

3 manieren om online geld te verdienen!

Het lijkt misschien onwerkelijk maar volledig online je geld verdienen is niet zo moeilijk als het misschien van een afstand lijkt. Wanneer je de tijd neemt, je er goed in verdiept en bereid bent om, vooral in het begin, hard te werken dan is online geld verdienen ook zeker voor jou weggelegd. De manieren waarop je online je geld kan verdienen zijn divers. Het is wel aan te raden om een manier te kiezen die je ook daadwerkelijk leuk vindt om te doen en/of waar je goed in bent. Op deze manier gaat het geld verdienen je een stuk makkelijker af en haal je er ook nog plezier uit.  

Doe aan affiliate marketing

Het promoten van een product of dienst via sociale media en andere online platformen noemen we affiliate marketing. Bij deze vorm van marketing promoot je een product of dienst, zonder dat je zelf eigenaar bent van deze product of dienst. Je krijgt een commissie voor iedere verkoop die jij maakt doordat de link waarvandaan mensen betalen, gekoppeld is aan jouw naam. Je kunt jezelf dus eigenlijk zien als partner van een onderneming die de dienst of het product verkoopt. Doordat het verdienmodel op commissiebasis is werkt het heel simpel; hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient. Met sommige partners is er wel een basisinkomen af te spreken. Zodat je niet volledig afhankelijk bent van enkel en alleen je eigen verkoopkunsten. Ben je handig met het verkopen van producten maar zit je niet op een eigen onderneming te wachten waarin je daadwerkelijk een product op de markt gaat zetten? Dan is deze vorm van marketing wellicht een goede manier voor jou om online geld te verdienen. 

Drop-shipping

Je hebt er wellicht al wel eens vaag van gehoord maar het inkopen en doorverkopen van producten is ook een uitstekende manier om geld te verdienen. Het verschil met affiliate marketing is dat je naast de verkoop en promotie van de producten, de producten ook daadwerkelijk zelf moet inkopen. Een goede plek om je producten door te verkopen is bol.com. Als één van de grootste webshops van Nederland en België hebben ze het vertrouwen van de klant waardoor veel mensen sneller geneigd zijn van bol.com te bestellen dan via een eigen kleine webshop met dezelfde goederen. Je opent eigenlijk als het ware een kleine webwinkel op binnen bol.com. 

Crypto

Een heel andere manier om online geld te verdienen is door te investeren in Cryptocurrency. Crypto’s zijn digitale munten die niet onder toezicht staan van de overheid of een bank maar volledig gereguleerd worden door online algoritmes. Deze algoritmes zorgen ervoor dat de munten veilig zijn, daarnaast is er een vast aantal van een bepaalde punt, deze munt wordt over tijd meer of minder waard maar er is nooit sprake van inflatie omdat er nooit méér van de munten ‘bijgedrukt’ kan worden. De koers van crypto is een stuk veranderlijker dan de koersen van reguliere munten. Je kunt daardoor veel geld verdienen met het op de juiste momenten kopen en verkopen van crypto. Over het algemeen stijgen de crypto op de lange termijn ook flink in waarde. Naast de welbekende Bitcoin zijn er nog een tal van andere munten. Eén van deze munten is Ethereum. Een fijn en betrouwbaar platform waar Eth kopen erg gemakkelijk is, is Anycoindirect.

Ook interessant:

Waar moeten ondernemers op letten als ze een baby krijgen?

Slim lenen doe je met deze 4 stappen

De voordelen van een cursus Arbeidsrecht 

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}