januari 27

3 Eye catchers voor in je kantoorruimte!

Een kantoor inrichten is heel erg leuk. In je kantoor maak je lange uren. In jouw kantoor moet je lekker op je gemak zijn. En het oog wilt ook wat. Je huis richt je toch ook mooi in? Jouw kantoor mag ook niet achterblijven. Om jouw kantoor mooi in te richten, kun je gebruik maken van eyecatchers. Eyecatchers geven net een extra dimentie aan jouw kantoor. Moet een eyecatcher heel opvallend zijn? Natuurlijk niet. Een eyecatcher kan heel subtiel zijn en hoeft echt niet groot te zijn. Een eyecatcher moet juist iets meer jouw kantoor geven. In deze artikel gaan we jou een paar voorbeelden en eyecatchers geven.

Lavalamp

Je kunt ervoor kiezen om een lamp in jouw kamer te plaatsen. Je kan kiezen voor een lavalamp met mooie opvallende kleuren. Let er wel op dat de lavalamp bij de inrichting van jouw kantoor past. Je kunt de lavalamp op jouw bureau plaatsen of in een hoek. Heeft jouw kantoor lichte kleuren? Je kunt in dat geval bijvoorbeeld voor een lavalamp met de kleuren blauw en roze kiezen. Heeft jouw kantoor donkere inrichting? Kies dan voor een lavalamp met lichte kleuren.

Zitten

Op jouw kantoor zul je je vast wel bezoek ontvangen. Je kunt dan kiezen voor een zitzak, waar je comfortabel op kan zitten. Er zijn verschillende soorten zitzakken te koop. Je hoeft echt niet te kiezen voor een standaard zitzak. Er zijn ook zitzakken die een vorm van een stoel of bank hebben, maar toch als een zitzak functioneren. Deze zitzakken geven een chique uitstraling aan jouw kantoor. Als je kiest voor een zitzak moet je ook rekening houden met de inrichting van jouw kantoor. Heb je liever geen zitzak? Dat is geen probleem. Je kunt ook kiezen voor een loungebank. Een loungebank geeft een ontspannen sfeer aan jouw kantoor. Je kan jouw zitplekje combineren met een groene wand.

Planten

Je kunt voor jouw kantoor een plant kopen. Koop een plant die je wel gemakkelijk kan onderhouden. De plant kun je in een mooie pot zettendat bij jouw kantoor past. Voordat je een pot en een plant gaat kopen, is het handig om vooraf onderzoek te doen naar welke type plant goed voor kantooromgeving is.

Nog een paar punten

Eyecatchers hoeven echt niet duur te zijn. Ga in ieder geval voor iets wat bij jou past en ook bij jouw kantoor. Let op kwaliteit. Je kunt beter investeren in producten, dan telkens andere producten kopen. Zorg ervoor dat de eyecatchers in harmonie zijn met jouw kantoor. Als jouw kantoor er rommelig uitziet geeft dat geen goede indruk en dat zorgt ook voor onrust. Zorg er ook voor dat je niet te veel eyecathers in jouw kantoor zet. Hou het simpel. Je kunt natuurlijk altijd iemand inhuren om jou op weg te helpen. Maar je kunt ook advies aan iemand uit jouw omgeving vragen voor inrichting van jouw kantoor.

We wensen jou heel erg veel plezier met het vinden van jouw eyecatchers voor jouw kantoor!

Ook interessant:

Reactie achter laten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}